Cihat e Çiçek kimdir? Cihat e Çiçek Özgeçmişi? Ne mezunu? Babası kimdir?

04.12.2023

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemiz polis365.com adresinde bu sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Cihat e Çiçek kimdir? Cihat e Çiçek Özgeçmişi? Cihat e Çiçek ne mezunu, Cihat e Çiçek nerede yaşıyor? Cihat e Çiçek Babası kimdir? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Cihat e Çiçek kimdir? Cihat e Çiçek Özgeçmişi? Cihat e Çiçek ne mezunu, Cihat e Çiçek nerede yaşıyor? Cihat e Çiçek Babası kimdir?

Kendisi Twitterda @turc35 kullanıcı adı ile bulunan ekonomist, Youutuber’dir. Cihat e Çiçek İzmir’de yaşamaktadır. Kendi isminde bir Youtube kanalı vardır ve burada yatırım konuşmaları yapar. Hakkında kısmında ” En yüksek getirili konut yatırımcısı nasıl olunur? Kiracınız konut kredinizi sizin için nasıl öder ? Uzun vadeli, düşük faizli sabit ödemeli, peşinatın 4 katına kadar konut kredisi ile güçlü büyüme nasıl oluyor ? Başarılı Altın, Gümüş yatırımı nasıl olmalıdır ? Yatırım Fonları Haftalık bilgilendirmeleri ve kısaca Ekonomi gerçeklerini görmek ve Uzun vadeli akar sağlayan kazanç yöntemlerini öğrenmek için doğru kanaldasınız.” bilgileri yer almaktadır.

Kendisini tanıttığı videosunda 5 dakikalık bir açıklama yapar. Cihat Çiçek Youtube Kanalında yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kesinlikle yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

İlkokulu köylerde gördükten sonra Amerikada ilkokulu bitirmiş, orta okul istanbul, Belçikada liseyi okumuş ve Ankara kolejinden mezun olmuş. Üniversiteyi Ankarada işletme ve muhasebe üzerine yapmıştır. Ticarete atılmış ve diplomasını çalışırken almış bir isimdir.

You cannot copy content of this page