Senem Toluay Kimdir? Kaç yaşında? Eşi kimdir? Senem Toluay Ilgaz boşandı mı?

25.04.2024

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizin bu güzide adresinde bu sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Senem Toluay Kimdir? Kaç yaşında? Eşi kimdir? Senem Toluay Ilgaz boşandı mı? sorularının yanıtlarını araştırdık. Sayfamızda yer verdik, evet. İşte detaylar;

Senem Toluay Ilgaz, 1973 yılında Bingöl’de doğmuş ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur. Medya kariyerine Hür FM’de muhabirlik ve Radyo Foreks’te sunuculuk yaparak başlamıştır. Ardından CNN Türk, Best FM, Star TV, TRT Türk, TR24, Habertürk TV, Haber Global TV ve son olarak Halk TV gibi önemli medya kuruluşlarında görev almıştır. Şu anda 2023 itibarıyla Sözcü TV’de haber sunma ve tartışma programları yönetme görevine devam etmektedir.

Aile Hayatı

Senem Toluay Ilgaz, şair ve öykü yazarı Rıfat Ilgaz’ın torunu Kerem Ilgaz ile evlenmiş ve bu birliktelikten ‘Nehir’ adında bir kız ve ‘Çınar’ adında bir oğul sahibi olmuştur. Aile hayatını sıkça sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmaktadır.

Kişisel Özellikleri

Fenerbahçe taraftarı olan Ilgaz, 1.67 boyunda, 52 kilo ağırlığında ve başak burcudur. Gençlik yıllarında voleybol oynamış, cirit atmada Türkiye üçüncülüğü elde etmiştir. Sosyal medya platformlarında da aktif olan Ilgaz, Instagram’da @ilgazsenem ve Twitter’da @ilgazsenem kullanıcı adlarıyla takip edilebilir.

Sözcü TV’deki Yeni Görevi

2022 yılında Halk TV’den Sözcü TV’ye transfer olan Senem Toluay Ilgaz, öğle saatlerinde haber sunmanın yanı sıra belirli günlerde akşam saatlerinde tartışma programlarını yönetmektedir. Başarılı moderatörlüğü ve tarafsız haberciliği ile dikkat çeken Ilgaz, izleyicilerden tam not almaktadır. Türkiye’nin sevilen habercilerinden biri olarak medya dünyasında adından sıkça söz ettiren Ilgaz, yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

You cannot copy content of this page