Jigolo Dolandırıcılığı nedir? Jigolo Ajansı dava açabilir mi? Jigolo sitesinden ceza gelir mi?

16.10.2023

Jigolo Ajansı tebligat gelir mi? Jigolo sitesine üye olmanın cezası nedir? Jigolo başvuru iptali suç mu? Jigolo Ajansı dava açabilir mi? Jigolo sitesinden ceza gelir mi? Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemiz polis365.com adresinde bu sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Jigolo Ajansı dava açabilir mi? Jigolo sitesinden ceza gelir mi? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Bu sorulara genel olarak yanıt vermeden önce içinizi ferahlatalım, dolandırıcılık amacı ile yapılan bu oyunlara gelmeyiniz. Ama Türk Ceza Kanunu’na göre, fuhuşla ilgili suçlar ve fuhuşa teşvik etmek suç olarak kabul edilir. Yani eğer bir web sitesine üye olduysanız ve sizden para talep ediyorlarsa inanmayın onlar dolandırıcıdır.

Bunun dışında genellikle kadınların duygusal açıdan zayıf oldukları dönemlerde işlenmektedir. Jigololar, genellikle kendilerini zengin ve başarılı bir şekilde tanıtırlar ve kadınların güvenini kazanırlar. Ancak asıl amaçları, kadınları maddi açıdan sömürmek ve dolandırmaktır. Video çekip veya SS alıp tehdit eden bu tarz dolandırıcılara hiç bir şekilde itibar etmeyin ve en yakın Polis merkezine giderek suç duyurusunda bulunun. Unutmayın ki her olayda gizlilik vardır ve sizden başka hiç kimse bu dosyaların içeriğini bilemez. Sosyal durumunuz farklı olabilir, evli, nişanlı veya bekar olabilirsiniz, dolandırıcıların amacı bu durumu avantaja çevirip sizden para koparmaktır. Sizler cesur olun ve şikayetçi olun bu olay bir dolandırıcılıktır ve üç aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılıyor. Bununla birlikte, kesin ceza, davanın özel koşullarına ve suçun ciddiyetine bağlı olabilir.

You cannot copy content of this page