05330217368 kime ait? Dolandırıcı mı?

22.07.2023

Hakkınızda her hangi bir işlem olup olmadığını öğrenmek için UYAP sitemini Edevlet aracılığı ile kullanabilirsiniz. Böyle bir hukuk bürosunun olup olmadığının önemi yoktur, önemli olan tarafınıza gelen SMS gerçek mi değil mi odur.

Web sitemizde 05330217368 kime ait? Dolandırıcı mı?? gibi sorular araştırılmakta ve sorular sorulmaktadır. Evet “Dosyanız icra takibinin başlatılması için hukuk bürosuna havale edilmiştir” mesajını gören herkes şaşkına dönüyor. Sanal dünyanın hızlı gelişimi ile birlikte kullanıcılara getirdiği faydaların yanında sebep olduğu bazı problemler de bulunmaktadır. Sizlerde bu tarz mesaj veya arama aldığınızda korkmadan panik yapmadan en yakın Polis merkezine veya Cumhuriyet savcılığına giderek konuyu teyit edebilir gerekirse suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Şunu belirtelim ki, gerçekten bir yere borcunuz var ve ödeyemediyseniz Genel haciz yolunda alacaklı yetkili icra dairesine başvurarak icra takibi başlatır. Alacaklının bu başvurusuyla icra takibi başlar, icra dairesine alacaklının takip talebi üzerine borçluya ödeme emri gönderir. Borçlu ödeme emrine itiraz etmez ise takip kesinleşir.

You cannot copy content of this page