İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç, eşi kimdir? Babası kimdir? İpek Kıraç gerçek ailesi?

20.09.2023

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç, eşi kimdir? Babası kimdir? İpek Kıraç gerçek ailesi? İpek Kıraç evlatlık mı? İpek Kıraç instagram? İpek Kıraç evlatlık hikayesi?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemiz polis365.com adresinde bu sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç, eşi kimdir? Babası kimdir? İpek Kıraç gerçek ailesi? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

İpek Kıraç, 29 Kasım 1984 tarihinde İstanbul, Eminönü’nde doğdu. İpek Kıraç, 2002 yılında Koç Özel Lisesi’nden, 2007 yılında Brown Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden mezun oldu.

2009 yılında başladığı Brown Üniversitesi Halk Sağlığı programında yüksek lisans eğitimine devam ederken, UMass Tıp Fakültesi’nde ALS hastalığı üzerine araştırmalar yürüten Cecil B. Day Laboratuvarı Nöromusküler Araştırmaları’nda görev aldı.

Ayrıca Amerikan Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Bölümü’nde gerçekleştirdiği stajıyla klinik deneyimi kazandı.

İş kadını, Sirena Marine AŞ’nin Yönetim Kurulu üyesi ve CEO’su İpek Kıraç, Suna Kıraç ile İnan Kıraç’ın kızı ve Vehbi Koç ile Sadberk Koç’un dördüncü torunudur. Vehbi Koç’un torunu İş kadını, Sirena Marine AŞ’nin Yönetim Kurulu üyesi ve CEO’su İpek Kıraç 2,9 Milyar Dolar’lık servetiyle Türkiye’nin beşinci, Dünya’nın 1027. en zengin insanı oldu.

You cannot copy content of this page