Sinem Fıstıkoğlu aslen nereli? Sinem Fıstıkoğlu evli mi? Ne iş yapar?

26.11.2023

Sinem Fıstıkoğlu kimdir nerelidir? Sinem Fıstıkoğlu kaç yaşında? Sinem Fıstıkoğlu aslen nereli? Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemiz polis365.com adresinde bu sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Sinem Fıstıkoğlu aslen nereli? Sinem Fıstıkoğlu evli mi? Ne iş yapar? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Günümüzde NTV’de hafta içi her akşam “Simge Fıstıkoğlu’yla spor akşamı” adlı programınıve “Günün İçinden” adlı haber programını sunmaktadır. Simge Fıstıkoğlu, televizyon dünyasına 2006 yılında spiker ablasının ısrarıyla girmiştir. Ablası, Sinem Fıstıkoğlu özel bir televizyon kanalında sunuculuk yapmaktadır.

Eylül 2014’te programına son veren deneyimli televizyoncu farklı kurumlarda spikerlik yaptı. Simge Fıstıkoğlu 2015 yılı itibarıyla TRT Spor Kanalında Topuklu Krampon isimli Futbol Sohbet Programını Nazenin Tokuşoğlu ile birlikte sundu. 2018 Nisan ayında 2 yıldır birlikte olduğu Emre Tavukçuoğlu ile nikah masasına oturdu. Sinem Fıstıkoğlu aslen nereli? Sinem Fıstıkoğlu eşi kimdir? Ne iş yapar?

Sinem Fıstıkoğlu, 2 Mayıs 2023 tarihinde yaptığı açıklamayla Ulusal Kanal’dan ayrıldığını ve Halk TV’ye transfer olduğunu duyurmuştur.

Sinem Fıstıkoğlu, ünlü spiker ve sunucu Simge Fıstıkoğlu’nun ablasıdır.

You cannot copy content of this page