Kızılcık Şerbeti Selvi kimdir? Gerçek adı? Yeşim Çelebi kaç yaşında?

04.11.2023

Kızılcık Şerbeti Selvi kimdir? Kızılcık Şerbeti Selvi nereli ve kaç yaşında? soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemiz polis365.com adresinde bu sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Kızılcık Şerbeti Selvi kimdir? Kızılcık Şerbeti Selvi nereli ve kaç yaşında? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Show Tv’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Selvi’ye Yeşim Çelebi hayat veriyor. Tiyatro ve dizi film oyuncusu. London Academy of Music & Dramatic Art (Londra Müzik ve Dramatik Sanat Akademisinde eğitim almıştır. Tiyatroculuk yönü de olan Yeşim Çelebi, tiyatro oyunlarında sahne almakta, çeviriler yapmaktadır.

Kızılcık Şerbeti Selvi Yeşim Çelebi kimdir? Yeşim Çelebi kaç yaşında?

Tiyatro ve dizi film oyuncusu. London Academy of Music & Dramatic Art (Londra Müzik ve Dramatik Sanat Akademisinde eğitim almıştır. Tiyatroculuk yönü de olan Yeşim Çelebi, tiyatro oyunlarında sahne almakta, çeviriler yapmaktadır. 2019’da oynadığı bir kısa filmin ardından ilk dizi oyunculğu deneyimini 2021 yılında Kırık Hayatlar isimli dizide canlandırdığı Esin Kocabey karakteri ile gerçekleştirmişti. 2022 yılında rol aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sanem karakterini canlandırdı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir. ‘Kızılcık Şerbeti yeni hizmetçi, Kızılcık Şerbeti yeni temizlikçi’ araştırmaları hız kazandı. SHOW TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Selvi’ye Yeşim Çelebi hayat veriyor.

You cannot copy content of this page