Selim Duymaz Kimdir ? Selim Duymaz ne iş yapar? Selim Duymaz şile

19.02.2022
Selim Duymaz Kimdir ? Selim Duymaz ne iş yapar? Selim Duymaz şile



Esra Erol Selim Duymaz Olayı Nedir?

Hafta içi her gün Atv’de yayınlanan televizyon programı olan Esra Erolda şaşkınlık yaratan, izleyenlerin kulaklarına inanamadığı olayların yaşandığı programda yine değişik olaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programında Selim Duymaz gündem oldu. Peki, Selim Duymaz kimdir? Selim Duymaz olayı nedir, ne oldu?

Esra Erol Programına katılan Murat Yıldız  eşi Hatice Yıldız’ ın, bakıcılığını yaptığı köpeği Christina’nın sahibi olan Selim Duymaz‘ a kaçtığını iddia etmişti.



Murat Yıldız, 4 ay önce eşim Selim Duymaz’ a kaçtı iddiasında bulunarak  “Eşim Selim’in köpeği Christina için çocuklarını terk etti, çocuklar yurtta o şuanda Christina ile beraberdiye iddiada bulunup ve  eşim dönsün evimize geri dönelim diye çağrıda bulunmuştu.

Selim Duymaz programa katılarak iddialara yanıt verdi.

Selim Duymaz 57 yaşında Çayırbaşı köyünde yaşıyor.

Selim Duymaz Hatice Yıldız’ın yanında olmadığını belirtti.

Hatice Yıldız kardeşim gibidir gariban insanlar olduğu için onlara yardım ettim diyerek kendini ifade etti.



28 yıldır Şilede oturduğunu söyleyen Selim Duymaz, kar yağdığı zaman evimde 15 gün misafir ettim dedi ve Christina köpeğini de sokaktan aldığını belirten Duymaz, Hatice Yıldız’ın da köpeğini zaman zaman gezdirdiğini ve ihtiyaç sahibi oldukları içinde kendilerine yardım ediyordum dedi.

Şu aşamada Hatice Yıldız nerede bilinmiyor.





You cannot copy content of this page