Muzaffer Bilazer Kimdir, Nerelidir? Kaç yaşında?

25.05.2024

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizin bu güzide adresinde bu sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Muzaffer Bilazer Kimdir, Nerelidir? Muzaffer Bilazer Hayatı ve Biyografisi sorularının yanıtlarını araştırdık. Sayfamızda yer verdik, evet. İşte detaylar;

Muzaffer Bilazer, 1977 yılının Haziran ayında Trabzon’da doğdu. Futbol kariyerine Yalıspor’da başladı. 1995 yılında profesyonel sözleşme imzalayarak as takıma alındı ve ilk resmi maçına 3 Eylül 1995 tarihinde Bulancakspor’a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı.

Yalıspor’da bir sezon boyunca düzenli olarak forma giydi ve 1996-97 sezonunun yaz transfer döneminde Akçaabat Sebatspor’a transfer oldu. Akçaabat Sebatspor’da uyum sağladı ve ilk 11’de düzenli olarak oynamaya başladı. Buradaki performansıyla birçok üst lig takımının dikkatini çekti ve 1996-97 sezonunun yaz transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’ne transfer oldu. Bu transferde, o dönem Gençlerbirliği’nde yardımcı antrenör olan Sadi Tekelioğlu önemli bir rol oynadı.

1997-98 sezonunda Sadi Tekelioğlu’nun Erzurumspor’da teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından, Bilazer de Erzurumspor’a transfer oldu. İlk sezonunda 1. Lig şampiyonluğu yaşayarak takımıyla Süper Lig’e yükseldi. Erzurumspor’da iki sezon Süper Lig’de mücadele etti ve 1999-2000 sezonunun sonunda sözleşmesi sona erdi. Ardından Denizlispor’la anlaştı ve burada da uyum sorunu yaşamadan ilk 11’de kendine yer buldu.

You cannot copy content of this page