Şehit Polis memuru Gökhan Özbek kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında?

28.04.2024

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu’nda meydana gelen olayda iddiaya göre, karakolda görevli bir polis memuru, görev başındaki diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Olayda 2 polis amiri hayatını kaybetti, 8 polis de yaralandı.

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizin bu güzide adresinde bu sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Şehit Polis memuru Gökhan Özbek kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? sorularının yanıtlarını araştırdık. Sayfamızda yer verdik, evet. İşte detaylar;

Şehit Polis memuru Gökhan Özbek kimdir? Gökhan Özbek Nerelidir? Gökhan Özbek Kaç yaşında? Gökhan Özbek Evli mi? Gökhan Özbek eşi kimdir? Gökhan Özbek çocuğu var mı?

Şehit Polis memuru Gökhan Özbek’in Adıyaman’da görevli olduğu biliniyor. Şehit Polis memuru Gökhan Özbek 42 yaşındadır. Adıyaman’da merkezde bulunan Altınşehir Polis Merkezi’nde bir polis henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü cinnet geçirdi.

Alınan bilgiye göre saat 20.15 sıralarında cinnet geçiren polis memuru S.U.Ş, elindeki beylik tabancasına sarılırken, sağa sola ateş etmeye başladı. Olayda 8 polis yaralandı. Polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralanan polislerden durumu ağır olan Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Gökhan Özbek ve Polis Merkezi Amiri Kamuran Üçgöl adlı polis memuru hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Olayın faili Polis Memuru S.U.Ş, görevli personel tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilerek, gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı tahkikat sürdürülüyor.

You cannot copy content of this page