Tansu Taşkın kimdir? Cansu Taşkın Kimdir? Kaç Yaşında?

09.04.2024

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizin bu güzide adresinde bu sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Tansu Taşkın kimdir? Cansu Taşkın Kimdir? Kaç Yaşında? sorularının yanıtlarını araştırdık. Sayfamızda yer verdik, evet. İşte detaylar;

Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992’de İstanbul’da doğmuştur ve Metin Özülkü’nün yeğeni olarak bilinir.

Manken ve fotomodel olan Taşkın, 16 yaşında iken İzmir Fuarı’nda podyuma çıkmıştır. Bu deneyimden sonra “Dünya Modellik Yarışması”na katılmış ve 17 yaşında dördüncü olmuştur. Ayrıca “Idol of Models” adlı başka bir güzellik yarışmasında ikinci olmuştur.

Cansu Taşkın’ın geniş kitlelere hitap ettiği ilk olay, Best Model Yarışması’nda ilk 5’e girememesinin ardından yaptığı açıklamadır. Yarışmada şike olduğunu iddia eden Taşkın’ın bu açıklamaları Türkiye magazininde ilgi odağı olmuştur. Bundan sonra Türkiye’deki güzellik yarışmalarına katılmayacağını açıklamıştır.

Mankenlik kariyerinin yanı sıra, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek adlı yarışmada da görev almıştır. Ayrıca kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmiş ve ün kazanmıştır. Böylece Cansu Taşkın’ın ünlü olma sorusuna cevap verilmiş olmaktadır.

Cansu Taşkın kimdir sorusu, İstanbul’un Florya ilçesinde lüks bir araçla karıştığı kaza sonrasında da büyük ilgi görmüştür.

Şu anda ise ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile ilişkisiyle gündemdedir.

You cannot copy content of this page