Ramiz Taxveli kimdir? Son hali? Ramiz Taxveli pərviz oğlu

03.04.2024

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemiz polis365.com adresinde bu sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Ramiz Taxveli kimdir? Son hali? Ramiz Taxveli pərviz oğlu sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Buta Palace sanat yönetmeni Ramiz Takhveli sanat hayatında tanınan bir isim Bakü’de. Adı eşinin ölümü ile de gündeme gelmişti.

Kendisinin bugün ölüm haberi paylaşıldı. Azeri basında şu şekilde yer aldı ” Takhveli’nin yakın zamanda tedavi gördüğü psikiyatri hastanesinde hayatını kaybettiğini bildirdi.  Eşini apartmanın balkonundan atarak öldürmekten suçlu bulunan Buta Palace’ın eski sanat yönetmeni Ramiz Takhveli hayatını kaybetti. “

Aşağıdaki gibi yer aldı basında;

Arvadını yaşadıqları mənzilin eyvandan ataraq xüsusi amansızlıqla öldürməkdə təqsirli bilinən “Buta Palace”ın keçmiş art direktoru Ramiz Taxveli vəfat edib.

Lent.az sosial şəbəkələrə istinadən xəbər verir ki, Ramiz Taxveli bu yaxınlarda müalicə aldığı psixatriya xəstəxanasında dünyasını dəyişib.

Qeyd edək ki, Ramiz Taxveli 2018-ci ildə 30 yaşlı arvadı Adelya Taxvelini evinin balkonundan ataraq qəsdən öldürüb.

You cannot copy content of this page