Ayşegül Çoruhlu kimdir? Kaç yaşında? Ayşegül Çoruhlu kiminle evli? Çocuğu var mı?

01.09.2023
Ayşegül Çoruhlu kimdir? Kaç yaşında? Ayşegül Çoruhlu kiminle evli? Çocuğu var mı?

Dr Ayşegül Çoruhlu kimdir? Dr Ayşegül Çoruhlu Kaç yaşında? Ayşegül Çoruhlu kiminle evli? Dr Ayşegül Çoruhlu Çocuğu var mı? Dr Ayşegül Çoruhlu evli mi? Dr Ayşegül Çoruhlu eşi kimdir? Dr Ayşegül Çoruhlu ne doktoru? Dr Ayşegül Çoruhlu sevgilisi? Dr Ayşegül Çoruhlu estetiksiz hali? Dr Ayşegül Çoruhlu ekşi?

Ayşegül Çoruhlu, Temmuz 1969’da doğdu. Orta öğrenimini İzmir’de tamamladıktan sonra tıp okumak için İstanbul’a geldi. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Biyokimya ihtisasını Şişli Etfal Hastanesi’nde sürdürürken, Boğaziçi Üniversitesi Biyotıp Yüksek Lisans Programına da 2 yıl devam etti. 2000 yılında bir Amerikan hastanesinde kariyer yaparken “biyokimya” alanı nedeniyle yaşlanma karşıtı ve uzun ömürlülük araştırmalarına yöneldi.

Sonraki yıllarda Intermed polikliniğinde laboratuvar müdürü olarak çalıştı. Bu süre zarfında koruyucu hekimlik anlayışını esas alarak çeşitli tarama programları başlattı. Ayrıca anti-aging kapsamında gıda hassasiyeti testleri ve antioksidan testleri başta olmak üzere kişiye özel hormonal ve genetik testler yapan Türkiye’nin önde gelen doktorlarından biridir. 2000 yılında Amerikan Hastanesi’nde devam eden kariyerine, branşı olan “biyokimya” sayesinde yaşlanma karşıtı (anti-aging) ve uzun yaşam (longevity) çalışmalarına yöneldi.

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Ayşegül Çoruhlu kimdir? Kaç yaşında? Ayşegül Çoruhlu kiminle evli? Çocuğu var mı? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Dr Ayşegül Çoruhlu kimdir? Dr Ayşegül Çoruhlu Kaç yaşında? Ayşegül Çoruhlu kiminle evli? Dr Ayşegül Çoruhlu Çocuğu var mı? Dr Ayşegül Çoruhlu evli mi? Dr Ayşegül Çoruhlu eşi kimdir? Dr Ayşegül Çoruhlu ne doktoru? Dr Ayşegül Çoruhlu sevgilisi? Dr Ayşegül Çoruhlu estetiksiz hali? Dr Ayşegül Çoruhlu ekşi? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

You cannot copy content of this page