Mina Bilişik kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Mina Bilişik kaç yaşında?

31.08.2023

Mina Bilişik kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Mina Bilişik kaç yaşında? Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Mina Bilişik kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Mehmet Şef’in gelini Mina Bilişik’in babası kimdir? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Mina Bilişik kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Mehmet Şef’in gelini Mina Bilişik’in gelinliği ve düğün detayları? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Mina Bilişik, Mehmet Yalçınkaya’nın oğlu Emre Yalçınkaya’nın eşi.

Bir güzellik uzmanı olan Mina Bilişik’in yaşı tam bilinmiyor fakat 27 olduğu tahmin ediliyor, son derece genç bir görünümü var.

Mina Bilişik ne iş yapıyor sorusunun yanıtına gelecek olursak güzellik uzmanı ve danışmandır kendisi Mina Bilişik’in kendisine ait bir güzellik salonu var. Hem işletmecilik yapıyor hem de eğitimler veriyor. My Lamination adlı bir güzellik markasına da sahip olan Mina Bilişik, La Pose adlı bir de danışmanlık şirketi sahibi.

Mina Bilişik kaç yaşında?

27 olduğu tahmin ediliyor.

EMRE YALÇINKAYA KİMDİR?

27 yaşında olan Emre Yalçınkaya 25 Ekim 1995 tarihinde dünyaya geldi.Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde eğitim alan Emre, sonrasında babasının izinden gitmeye karar verdi.Ayrıca arkadaş çevresinde dakikliği ve rahat tavırlarıyla biliniyor.

You cannot copy content of this page