Süleyman Çetinsaya kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Süleyman Çetinsaya serveti?

29.08.2023

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Süleyman Çetinsaya kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Süleyman Çetinsaya serveti? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Süleyman Çetinsaya kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Süleyman Çetinsaya serveti? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Süleyman Çetinsaya 1954 yılında Kayseri’de doğdu. Kendisi 69 yaşındadır.

İlkokulu Kayseri’de bitiren Süleyman Çetinsaya, İstanbul’a taşınınca eğitimine İstanbul’da devam etti.

Süleyman Çetinsaya, işletme lisesi mezunu, evli ve 3 çocuk babası, inşaat ve turizm sektöründe çalışıyor.

Hayırsever iş adamı Süleyman Çetinsaya, Türkiye’nin en önemli ihtiyacının eğitim olduğunu vurgulayarak, “okul, hapishaneyi kapatmak demektir” ilkesiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Hayırseverlik faaliyetleriyle tanınan Süleyman Çetinsaya için hayırseverlik, askerlik yapmak, vergi ödemek, kan bağışlamak gibi bir görevdir. Verimsiz Kayseri topraklarından bereketli, çalışkan ve hayırsever bir insan olarak tanınan Çetinsaya, tek çözümün eğitim ve çalışmak olduğunu vurguluyor ve çalışmalarını bu prensip doğrultusunda sürdürüyor. Süleyman Çetinsaya, Türkiye’nin özel amaçlı ilk İletişim Fakültesi’ni Erciyes Üniversitesi’ne kazandırdı. Ayrıca 40 öğrenciye burs sağlanarak destek verilmeye devam ediliyor.

You cannot copy content of this page