Diyar Anacur öldü mü? İnan Anucur çetesi kimdir nerelidir?

27.08.2023

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde 1 polisin şehit edildiği, 1 polisin de yaralandığı operasyonda, “Anucur” çete üyelerinin karıştığı olaylar ortaya çıktı.

Polis Hakan Telli hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu, A.Y.Ç.’nin ise tedavisi sürüyor.

Polis operasyonunda Diyar Anacur (18) ölü olarak ele geçirildi, polise ateş açan O.A. (27), A.A. (19), K.T. (22), G.D. (19) isimli saldırganlar ise gözaltına alındı.

Twitterda @Kerim_Mudur isimli bir hesap tarafından çatışmada ölen çete üyelerinden birinin 2005 doğumlu Diyar Anucur olduğu iddia edildi. Aynı zamanda İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada ölen kişinin isminin D.A olarak kodlanması da görüldü, Söz konusu çetenin 2023’ün Ocak ayında Haliç Köprüsü üzerinde bir kişinin öldüğü ve bir kişinin yaralandığı çatışmanın taraflarından biri olduğu ortaya çıkmıştı. Tarafların Anucur ve Gündoğmuş çeteleri olduğu öğrenilen saldırıda 20 gün önce cezaevinden çıkan Cumali Aslan ölmüş, Doğukan K. isimli kişi ise yaralanmıştı. Daha sonra ise Doğukan K.’nin olaydan 2 hafta önce Emniyet’in Anucur, Gündoğmuş ve Daltonlar çetelerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alındığı, hakkında ev hapsi kararı olduğu öğrenilmişti.

You cannot copy content of this page