Vuslat Doğan Sabancı kimdir? Serveti? Vuslat Doğan Sabancı nereli, kaç yaşında?

25.08.2023

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Vuslat Doğan Sabancı kimdir? Serveti? Vuslat Doğan Sabancı nereli, kaç yaşında? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Vuslat Doğan Sabancı kimdir? Serveti? Vuslat Doğan Sabancı nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Vuslat Doğan Sabancı, Aydın Doğan ve Sema Doğan çiftinin kızlarıdır. 16 Ocak 1971 yılında dünyaya gelmiştir. Ali Sabancı ile evlidir ve 2 çocuğu vardır. Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olmuştur. New York’taki Columbia University’de Uluslararası Medya ve İletişim alanında yüksek lisans yapmıştır. The New York Times gazetesinin yazı işleri müdürlüğü bölümünde çalışmıştır. Vuslat Doğan Sabancı, Hurriyet.com.tr’nin kurucusudur.

Pegasus Havayolları’nın da yer aldığı Esas Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, dün Yunanistan’ın Leros Adası’nda denizde kaza geçirdi. Zodyakla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır yaralandı.  Yatlarıyla Yunanistan’ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı. Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı. 

You cannot copy content of this page