Evren Bolgün kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? İnstagram? Ekşi?

25.08.2023

Evren Bolgün kimdir? Evren Bolgün Nerelidir? Evren Bolgün Kaç yaşında? Evren Bolgün instagram? Evren Bolgün Ekşi? Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Evren Bolgün kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? İnstagram? Ekşi? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Evren Bolgün kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? İnstagram? Ekşi? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Kendisi @ebolgun kullanıcı adı ile instagramda bulunur.

Evren Bolgün 1972 yılında Ankara’da doğdu. Orta öğrenimini T.E.D.’de aldı. Ankara Koleji Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden lisans, İTÜ İktisat Fakültesi’nden yüksek lisans ve Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü’nden “Ticari Bankalarda Risk Yönetimi Organizasyonunun Oluşturulması ve Risk Yönetiminin Etkileri” konulu teziyle doktora derecesini aldı. Ölçülen. Piyasalar”. “. Bankacılık Stratejilerinin Riski”. 2008 yılında Bahçeşehir Üniversitesi’nde doçentlik unvanını aldı.

Profesyonel kariyerine 199 yılından bu yana aracı kurumlar ve özel bankaların finans departmanında, ağırlıklı olarak “Spot ve Forward Fiyatlandırma ve Pazarlama” konularına odaklanarak devam etti. Finansal türevler”. Sahada çalışmak”. Eylül-Aralık 2019’da Ekotürk TV’de yayınlanan Perspektiiv programında ve son oturumunda haftanın her günü program yapımcısı ve moderatör olarak çalıştı.

2018-2021 yıllarında Özyeğin ve Işık Üniversitesi yüksek lisans programında danışman olarak çalıştı. İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşuyor.

Evli ve 2 çocuk sahibidir.

You cannot copy content of this page