Osman Cevdet Akçay biyografi, özgeçmiş, vikipedi

28.07.2023

Osman Cevdet Akçay biyografi, Cevdet Akçay özgeçmiş, Osman Cevdet Akçay vikipedi? Osman Cevdet Akçay kimdir? Osman Cevdet Akçay kaç yaşında, nereli? Osman Cevdet Akçay hayatı ve biyografisi! Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Osman Cevdet Akçay özgeçmiş sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Osman Cevdet Akçay biyografi, Cevdet Akçay özgeçmiş, Osman Cevdet Akçay vikipedi? Osman Cevdet Akçay kimdir? Osman Cevdet Akçay kaç yaşında, nereli? Osman Cevdet Akçay hayatı ve biyografisi! sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Osman Cevdet Akçay, orta ve lise öğrenimini Robert Koleji’nde tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi ekonomi mezunu olan Akçay, New York City University Graduate School and University Center’dan M.Phil ve Ph.D derecelerini almıştır.

Osman Cevdet Akçay Koç Finansal hizmetler ve Yapi Kredi de başekonomist olarak 1 Mayıs 2018 tarihine kadar Ekonomik Araştırmalar bölümünün başında bulundu. Araştırma ve yayın alanları döviz kuru belirlenme ve borç dinamikleri, dezenflasyon olup bu konulardaki çalışmaları ağırlıklı olarak Türkiye özeline yöneliktir. Şuanda yurt içi ve yurt dışı yatırımcılara ekonomi üzerinde yol göstermektedir.

You cannot copy content of this page