Duru Nayman nereli? Duru Nayman Yaşı, Doğum tarihi? Duru Nayman boyu?

11.07.2023

Duru Nayman Kimdir? Duru Nayman kaç yaşında? Duru Nayman vsco? Duru Nayman tiktok? Duru Nayman nereli? Duru Nayman Yaşı, Doğum tarihi? Duru Nayman boyu?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Duru Nayman nereli? Duru Nayman Yaşı, Doğum tarihi? Duru Nayman boyu? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Duru Nayman Kimdir? Duru Nayman kaç yaşında? Duru Nayman vsco? Duru Nayman tiktok? Duru Nayman nereli? Duru Nayman Yaşı, Doğum tarihi? Duru Nayman boyu? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Arda Güler ile ismi anılması ile gündeme gelen Duru Nayman, 2005 doğumlu Galatasaray Kadın Basketbol takımında 23 numaralı forma ile Guard pozisyonunda oynayan Türk sporcudur. Günümüzde Galatasaray Kadın Basketbol takımında forma giyen Duru Nayman, geçmişte Fenerbahçe’de oynamıştır.

Fenerbahçe’de top koşturan Arda Güler, yılın transferine imza attı ve Real Madrid’le anlaştı. Arda Güler, 20 milyon Euro bonservis + 10 milyon Euro bonuslarla birlikte Real Madrid’e imza atınca dünya gündemine oturdu.

Günlerdir adından söz ettiren genç futbolcu Arda Güler’in sevgilisi de merak konusu oldu. Ünlü futbolcu ile ilgili aşk iddiası gündeme geldi.

Arda Güler’in Galatasaray’ın basketbolcusu 18 yaşındaki Duru Nayman ile sevgili olduğu iddia edildi fakat resmi bir açıklama yapılmadı.

You cannot copy content of this page