Öğretmenler sendikası başkanı kimdir? Fatih Açıkgöz kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

09.07.2023
Öğretmenler sendikası başkanı kimdir? Fatih Açıkgöz kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Öğretmenler sendikası başkanı kimdir? Fatih Açıkgöz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Öğretmenler sendikası başkanı kimdir? Fatih Açıkgöz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Öğretmenler sendikası başkanı kimdir? Fatih Açıkgöz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Öncelikle Öğretmen camiasına hayırlı olsun diyoruz. Sendika iyidir, Sendika, çalışanların sosyal, ekonomik hak ve çıkarlarını korumak, sorunlarını çözme amacı ile kurulmuş ekonomik öğeler taşıyan, devlet, siyasi parti ve iktidar örgütlenmelerinden bağımsız örgütlerdir.

Öğretmenler Sayfasının kurucusu Fatih Açıkgöz, Öğretmenler Sendikası Genel Başkanı olduğunu duyurdu.

Kendisinin uzun yıllardır sosyal medya hesaplarında aktif olduğu, yöneticilik yaptığı bilinmekle beraber matematik öğretmeni olması ve yaklaşık 9 yıllık öğretmen olduğu bilgisi dışında pek bir bilgi bulunmamaktadır. Biyografisi bilinmemesine karşın hakkındaki detaylar merak edilse de Babala TV ekranlarında görünene kadar kendini hiç göstermemiş bir İstanbul öğretmenidir.

Fatih Açıkgöz sayfasından yaptığı açıklamada artık resmen öğretmenler sendikasının başkanı olduğunu ilan etti.

* Sevgili Öğretmen arkadaşlarım artık Öğretmenler Sendikası’nın Genel Başkanıyım *

Bundan böyle Öğretmenlerin bir Sendikası var: Öğretmenler Sendikası

* Öğretmenler Sendikası; sadece Öğretmenlerden taraf, etkili, farklı, Öğretmenlere maddi-manevi faydalı, tarafsız, bol etkinlikli ve her zaman Öğretmenlerin yanında olacak!

* Öğretmenler için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, her şey çok farklı ve güzel olacak

* İlk 1000 üyemize sürprizlerimiz var

* Sendikamıza üye veya temsilci olmak için sayfamıza ya da Whatsapp hattımıza mesaj atabilirsiniz.

You cannot copy content of this page