Berna Sukas kimdir? Nerelidir? Berna Sukas görevden alındı? Berna Sukas yeni görevi?

30.04.2023

Berna Sukas kimdir? Nerelidir? Berna Sukas görevden alındı? Berna Sukas yeni görevi?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Berna Sukas kimdir? Nerelidir? Berna Sukas görevden alındı? Berna Sukas yeni görevi? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Berna Sukas kimdir? Nerelidir? Berna Sukas görevden alındı? Berna Sukas yeni görevi? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Kendisi instagramda bernasukas kullanıcı adı ile bulunur.

Berna Sukas Avukattır.

Evli ve çocuk sahibidir.

Kendisi iyi parti listelerinden CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı olmuştur.

Malum 30 mart 2023 günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başkanlık Divanı’nda kapsamlı bir değişikliğe giderek yapılanmayı yeniden oluşturdu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Berna Sukas, Arzu Önşen, Ayşe Sibel Ömeroğlu ve Nuri Okutan gibi isimlere yeni Başkanlık Divanı’nda görev verilmezken; Gençlik ile Doğa ve Çevre Politikaları başkanlıkları ile Koray Aydın’ın yürüttüğü Teşkilat Başkanlığı görevi doğrudan İYİ Parti lideri Meral Akşener’e bağlandı.

Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas, Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Arzu Önşen ve Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Ömeroğlu’na da görev verilmedi.

You cannot copy content of this page