Ertan Yıldız ibb kimdir, nerelidir? Ertan Yıldız kimdir?

29.04.2023
Ertan Yıldız ibb kimdir, nerelidir? Ertan Yıldız kimdir?

Ertan Yıldız ibb kimdir, nerelidir? Ertan Yıldız kimdir?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Ertan Yıldız kimdir ve nereli? Ekrem İmamoğlu İBB atama sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Ertan Yıldız kimdir ve nereli? Ekrem İmamoğlu İBB atama sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

1970 Trabzon doğumlu Ertan Yıldız, 1991’de İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladı. Ardından aynı üniversitede Mühendislik Yönetimi yüksek lisansını tamamlayarak Yüksek Mühendis ünvanını aldı.

5 yıllık finans sektörü tecrübesinin ardından özel sektörde sanayi şirketlerinde yaklaşık 22 yıl boyunca şirket ortaklıkları ve üst düzey yöneticilik yaptı. Bu dönemde yönetimi altındaki şirketler ISO listelerinde ve ihracat sıralamalarında önemli yerlerde oldu.

Ekrem İmamoğlu’nun İBB başkanı seçilmesiyle birlikte Başkan Danışmanı olarak atandı. Evli ve 2 çocuğu olan Ertan YILDIZ, İngilizce bilmektedir. Başkan İmamoğlu 2 bürokratın dışında 5 danışman ataması da yaptı. Danışman olarak atanan isimler şöyle: Melih Geçek, Ertan Yıldız, Naim Erol Özgüner, Yiğit Oğuz Duman ve Murat Ongun.

You cannot copy content of this page