Didem Arslan Seher kimdir? Nerelidir? Soyadı ne? Didem Arslan Seher Yılmaz Burak eşi kimdir?

14.04.2023
Didem Arslan Seher kimdir? Nerelidir? Soyadı ne? Didem Arslan Seher Yılmaz Burak eşi kimdir?

Didem Arslan Seher kimdir? Nerelidir? Soyadı ne? Didem Arslan Seher Yılmaz, Didem Arslan Seher Burak eşi kimdir?

Arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Didem Arslan Seher kimdir? Nerelidir? Soyadı ne? Didem Arslan Seher Yılmaz Burak eşi kimdir? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Didem Arslan Seher kimdir? Nerelidir? Soyadı ne? Didem Arslan Seher Yılmaz Burak eşi kimdir? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Pamukkalede 20 ocak 2021 yılında öldürülen Ayşe hanımın oğlu ve Seher’in kocası araştırılmaktadır. Burak’ın katili kim merak edilmektedir. Pusu kurularak öldürülüyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin 612. Bölümünde; Seher Hanım Denizli’den eşinin katillerini bulmak için Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ye katıldı. Seher Hanım eşine bir söz verdiğini ve katilleri bulana kadar durmayacağını söyledi.

2021 Ocak ayında işlenen Burak Durna cinayeti Pamukkale ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen olayda işten evine dönen doğalgaz tesisatçısı Burak Durna (27), zile basarak kapının açılmasını beklemeye başladı. Bu sırada yan binanın 1. katında bulunan boş daireden Durna’ya ateş edildi. Rastgele ateş edilen Durna, ensesi ve omzuna isabet edilen kurşunlar nedeniyle bir anda yere yığıldı. Aynı dakikalarda Durna’nın işten dönen eşi Seher Durna, eşini kapının önünde kanlar içerisinde buldu. Fenalık geçiren kadının feryatlarını duyan komşularının ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bugüne kadar konuşulmayanları konuşan Didem Arslan Yılmaz, haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak; gerçeklerin peşinden koşacak, sesini duyuramayanların sesi olacak ve artık Türkiye’de hiçbir olay gizli kalmayacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15:00’te canlı yayınla Show TV’de!

You cannot copy content of this page