iPhone 15 ne zaman çıkacak? iPhone 15 fiyatları ne kadar?

12.04.2023
iPhone 15 ne zaman çıkacak? iPhone 15 fiyatları ne kadar?

iPhone 15 ne zaman çıkacak? iPhone 15 fiyatları ne kadar?

Yeni iPhone deneyimiyle sunulacak seride; iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Ultra modellerinin yer alması bekleniyor. Yeni iPhone modelleri, gerçekleştirilen tanıtımdan bir veya iki hafta sonra satışa sunulacak, Ayrıca bu serinin en pahalı modelininse “Ultra” olacağı yönünde de söylentiler var.

Apple’ın her sene yeni modelini piyasaya sürdüğü iPhone’un 15 sürümü önümüzdeki dönemde tanıtılacak. Apple’ın iPhone 15 modelinin çıkış tarihiyle ilgili henüz kesin bir bilgi bulunmazken 2023 Eylül ayında piyasaya sunulması bekleniyor.

iPhone 15 modelleriyle birlikte, birçok iPhone kullanıcısının yıllardır beklediği bazı özellikleri getireceği iddia ediliyor. Kullanıcıları asıl cezbeden iPhone 15 özellikleri ise yeni batarya ve kamera teknolojisi.

iPhone 15 modellerinde; Diğer Mac, iPad gibi cihazlarında standart olarak USB-C bağlantı portuna geçmesi bekleniyor.

Yeni iPhone deneyimiyle sunulacak serinin isimleri; iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Ultra şeklinde olacak. Bu modeller aynı tasarım diline sahiptir. Merakla beklenen seriyle alakalı sızdırılan yeni bilgide Apple iPhone 15 Pro Max adının iPhone 15 Pro Ultra şeklinde değiştirilecek. Yeni seriler aynı tasarım çizgileriyle dikkat çekecek.

You cannot copy content of this page