Begüm Yaşlıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Eşi kimdir? Ne iş yapar? Survivor Ertuğ eşi kimdir?

24.03.2023

Begüm Yaşlıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Eşi kimdir? Ne iş yapar? Survivor Ertuğ eşi kim? Survivor Ertuğ kaç yaşında, nereli? Ertuğ Onur Yaşlıoğlu İnstagram hesabı!

Arama motorlarında ve web sitemizde Begüm Yaşlıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Eşi kimdir? Ne iş yapar? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Begüm Yaşlıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Eşi kimdir? Ne iş yapar? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Survivor 2023 yarışmacılarından Ertuğ Yaşlıoğlu, oyun sonlarında eşine olan sevgisini hep paylaşıyor. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu olan Begüm Yaşlıoğlu menajerlik yapmaktadır. Ayrıca, Exanimo House kurucusudur.

Survivor 2023 Ünlüler takımına yedeklerden yeni gelen isimlerden birisi de Ertuğ Onur Yaşlıoğlu oldu. Ertuğ Onur Yaşlıoğlu fitness ve sporla ilgilenmektedir. Ertuğ Onur Yaşlıoğlu Survivor 2023 yedeklerden Ünlüler takımına katıldı. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Ertuğ Onur Yaşlıoğlu’nun İnstagram’da 1500 takipçisi vardır. İnstagram adresi “ertugyaslioglu” şeklindedir.

You cannot copy content of this page