Temel Güzeloğlu eşi kimdir? Temel Güzeloğlu kimdir?

20.03.2023

1969 doğumlu Güzeloğlu, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Fizik bölümlerinden lisans derecelerine sahiptir. Güzeloğlu, daha sonra Northeastern Üniversitesi’nde Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans derecesi; Bilgi Üniversitesi’nde ise işletme yüksek lisans derecesi almaya hak kazandı. 2008 yılı Ağustos ayına kadar Finansbank A.Ş.’de Bireysel Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Güzeloğlu, bu tarihten itibaren Finansbank A.Ş. İcra Komitesi Üyesi ve Perakende Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Güzeloğlu, Nisan 2010 itibariyle mevcut görevine atandı.

Güzeloğlu, Finansbank A.Ş.’ye katılmadan önce McKinsey & Co., Citibank ve Unilever şirketlerinde çeşitli pozisyonlarda çalıştı.

Cenk Akıncılar kimdir? Nereli? Cenk Akıncılar mail, ekşi?

Cenk Akıncılar, 1973 senesinde dünyaya geldi. İlk ve orta dereceli okullarının ardından 1996 senesinde Eskişehir Anadolu/Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nü bitirdi. Okul hayatının ardından 3 ay süreyle matematik öğretmeni olarak görev yaptı.

1998-2003 yılları arasında Pamukbank İnsan Kaynaklarında Ücret ve Endüstri İlişkilerinden sorumlu Uzman Yetkili olarak çalıştı. Ardından 2003 yılı Mayıs ayı itibarı ile QNB Finansbank’ta çalışmaya başladı.

You cannot copy content of this page