Atakan Işıktutan kimdir, Yaş, Boyu, Sevgilisi? Atakan Işıktutan ne iş yapıyor?

20.03.2023
Atakan Işıktutan kimdir, Yaş, Boyu, Sevgilisi? Atakan Işıktutan ne iş yapıyor?

Atakan Işıktutan kimdir? Yaşı? boyu? Sevgilisi? Atakan Işıktutan ne iş yapıyor?

Son günlerde eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen İrem Derici, dün akşam yakın arkadaşlarıyla yeni yaşını kutladı. Derici, partide yanından bir an olsun ayrılmayan sevgilisine aşkını haykırarak “Deliler gibi aşık oldum, çok güzel bir adama aşık oldum. Seni kimse üzmesin karşısında beni bulur” dedi. Merak edilenler arasında Atakan Işıktutan kimdir? Atakan Işıktutan kaç yaşında, mesleği ne? İrem Derici’nin sevgilisi Atakan Işıktutan kim? soruları yer aldı.

5 Aralık 1994’te İstanbul Şişli’de doğan Atakan Işıktutan’ın memleketi Rize.

2016’da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Atakan, 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı ve hala devam ediyor.

Sporla 4 yaşında yüzmeyle tanıştı ve o günlerden sonra hayatından hiç çıkarmadı. İlkokul, ortaokul ve lise yılları basketbolla geçti, İstanbul içerisinde güzel başarılar elde etti. 2013’te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit’le tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi. 2018’de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası’nda 2. oldu. Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.

You cannot copy content of this page