Seyithan İzsiz kimdir, nereli? Seyithan İzsiz serveti ne kadar? Seyithan İzsiz kimdir, nereli? Delta Holding sahibi nereli?

18.03.2023

Seyithan İzsiz kimdir, nereli? Seyithan İzsiz serveti ne kadar? Seyithan İzsiz kimdir, nereli? Delta Holding sahibi nereli?

Seyithan İzsiz, 1976 senesinde Van’da dünyaya gelmiştir. İş insanıdır. Evli olan İzsiz’in üçte çocuğu vardır. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

Ardından yüksek lisans eğitimine İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde devam etmiş ve tamamlamıştır. Küçük yaşlarda ekonomik yetersizliklerden dolayı çalışma hayatına erkenden atılmıştır. Kendine ait şirketi kurmadan evvel Pizza Hut ve Domino’s Pizza gibi büyük şirketlerde Restoran Müdürü ve Bölge Müdürü olarak görev yapmıştır.

Delta Holding’i 2000 senesinde kurmuştur. Birçok alanda aktif olan şirketi 2007 senesinde T.B.M.M Dergisi tarafından yılın kurumu, 2015 yılında Delta Deluxe Projeleri ile yılın projesi ve en son 2021 yılında Delta Dubai Towers-Waterpark Projesi ile yılın en iyi karma konut projesi ödüllerine layık görülmüştür.

Siyasi hayatı Ak Parti Gençlik Kollarında olarak başlamış ilçe başkan yardımcılığı, Beylikdüzü Belediye Başkan aday adaylığı, İ.B.B Meclis Üyeliği ve Esenyurt Belediye Başkan aday adaylığı yapmış.

You cannot copy content of this page