Gelsin hayat bildiği gibi Aysel hoca kimdir? Gerçek adı nedir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi Aysel hoca ismi, gerçek adı?

09.03.2023

Gelsin hayat bildiği gibi Aysel hoca kimdir? Gerçek adı nedir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi Aysel hoca ismi, gerçek adı? Gelsin hayat bildiği gibi oyuncuları Aysel hoca kimdir?

Gelsin hayat bildiği gibi Aysel hoca kimdir? Gerçek adı nedir?

elsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde bir mafya babasının tüm pis işlerine tövbe etmesi ve yeni bir hayata başlamak için kimlik değiştirerek bir okulda öğretmenliğe başlamasını anlatıyor.

14. bölümdeki Aysel Hoca’nın bir hediyesi Songül’ü kıskançlık krizine sokar.

Aysel hoca kimdir?

Araz, tamirhanede hiç beklemediği bir anda geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Kendinden saklanan gerçekleri öğrenen Araz, kafasındaki sorulara cevap almak için tek başına yola çıkar.

Rıza’nın, kızını ve Gizem’i birbirinden uzak tutması Türkan’ın dikkatinden kaçmaz. Rıza’nın karşısına çıkan Türkan duyduklarından sonra Gizem ve Mert ilişkisi için Rıza’ya büyük bir yalan söyler. Gizem annesinin söylediği bu yalanı Mert’ten saklamayı başarabilecek midir?

Melek, her şeyin yoluna girdiğini düşünürken annesiyle yaşadığı tartışmada duyduğu sözler genç kızı hayal kırıklığına uğratır. Aylin, Can’larda kalmaya devam ederken Oğuz’un ziyaretiyle birlikte ayrı ev konusu tekrar gündeme gelir. Oğuz bu isteği reddedince Aylin için Karabayır da yardımlaşma vakti gelir.

Aysel Hoca’nın bir hediyesi Songül’ü kıskançlık krizine sokar. Sadi’nin geçmişiyle ilgili söylediği söze takılan Songül ise eşi için bir sürpriz hazırlarken gecenin sonunda asıl sürprizin onu beklediğinden habersizdir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde bir kez daha başarısına hayran kaldığımız oyuncu Ertan Saban, 4 Aralık 1977 tarihinde Üsküp’te doğmuştur. Aslen Kars’lıdır.

Osmanlı zamanında büyükleri Kars’tan Makedonya’ya göçmüştür. Makedonyalı Türk oyuncu Ertan Saban, eğitimini Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Kardeşi Erman Saban ve Luran Ahmeti ile uzun bir süre Makedonya Türk Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarsa sahne almışlardır.  

2005 yılında Türkiye’ye gelmesi ile oyunculuk kariyerine başlayan başarılı oyuncu Ertan Saban, ilk yıllarında Türkçesinin yetersizliği yüzünden yönetmen yardımcılığı yapmıştır. Ertan Saban, 2007 yılında Malt grubunun Deprem adlı şarkısının klibinde Demet Evgar ile beraber oynamıştır.

Türkçesini ve oyunculuğunu geliştiren başarılı oyuncu Ertan Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi Pusu, Mutlu Ol Yeter adlı dizilerde ve Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları ve Limonata isimli sinema filmlerinde rol almıştır.  

İlk evliliğini İnci Saban ile yapmış fakat 2 yıl Brüksel’de lösemi tedavisi gören eşi İnci Saban’ı 8 Ağustos’ta kanser hastalığı sebebiyle kaybetmiştir. 

Ertan Saban ikinci evliliğini ise 3 Haziran 2016 tarihinde kendi gibi oyuncu olan meslektaşı Ebru Özkan ile yapmıştır.

Biricik adında bir çocuğu vardır. 

You cannot copy content of this page