Sıla Doğu kimdir? Kaç yaşında? Sıla Doğu eski hali, Sıla Doğu evli mi? Sıla Doğu sevgilisi?

06.03.2023

Sıla Doğu kimdir? Kaç yaşında? Sıla Doğu eski hali, Sıla Doğu evli mi? Sıla Doğu sevgilisi?

@siladogu kullanıcı adı ile instagramda bulunur. 1.6 milyon takipçisi vardır.

Sıla Doğu, İstanbul Levent’e 3 yıl önce ablası Dilan Polat ile açtığı güzellik merkezinde kısa sürede tanınarak magazin dünyasının ünlü isimlerinin vazgeçilmez adresi haline geldi.

Çok kısa bir sürede mesleğinde zirveye çıkan başarılı işkadını Doğu, “Hayalim oyuncu olmaktı demişti 2 yıl önce.

Sıla Doğu 1996 yılında Adana’da doğdu. Ablası Dilan Polat manken ve modeldir. 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasına katılmıştır.

Sıla Doğu boyu 1.75 cm kilosu 53 kg ve burcu güncellenecektir.

Sıla Doğu Dilan Polat ile Dosivens kozmetik markasının kurucusudur. Bugün Türkiye’de birden fazla şubeleri bulunmaktadır. Bu kozmetik şirketi Selin Ciğerci, Nez Demir, Aleyna Tilki gibi ünlülerin makyajlarını yapmıştır.

Sıla Doğu en büyük hayalinin oyunculuk olduğunu ifade etmiştir. Ancak ailesi bu duruma müsaade etmemiştir. Sıla Doğu geçtiğimiz yıllarda Elazığ depreminde sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan isimlerden olmuştur. 2019 yılında tüm dünyada yayılan Covid -19 salgınına karşın insanları hijyen konusunda uyarması ile de gündeme gelmiştir.

Yine 2020 yılında Mersin’de yeni açtığı güzellik merkezine çalışanlarıyla birlikte özel uçak kiralayarak gitmesi basın ve magazin dünyasında çok konuşulmuştur.

Sıla Doğu; Sıla Doğu Temmuz 2021 tarihinde Nez Demir ve Dilan Polat arasında yaşanan kavga ile gündeme gelmiştir.

Sıla Doğu en büyük hayalinin oyunculuk olduğunu ifade etmiştir. Lakin ailesi bu duruma müsaade etmemiştir. Sıla Doğu geçtiğimiz senelerda Elazığ depreminde sosyal sorumluluk projeleri içinde bulunan isimlerden olmuştur.

2019 senesinde tüm dünya çapında yayılan Covid -19 salgınına karşın insanları hijyen hususunda uyarması ile de gündeme gelmiştir. Yine 2020 senesinde Mersin’de yeni açtığı güzellik merkezine çalışanlarıyla birlikte özel uçak kiralayarak gitmesi basın ve magazin dünyasında çok konuşulmuştur.

You cannot copy content of this page