Mehmet Pösteki kimdir ? Mehmet Pösteki nereli? Mehmet Pösteki hangi parti’den?

05.03.2023

Mehmet Pösteki ORC Araştırma Genel Müdürüdür. Yaptığı anketlerle gündeme gelen ve Mehmet Pösteki açıklamaları ile merak edilen şirketi sizler için araştırdık.

ORC Araştırma Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti, 2009 yılında faaliyetine başlamıştır.

Merkezi Ankara’da olup, Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet göstermektedir.

Objektiflik ilkesi ile çalışma hayatına adım atan ORC, hiç bir kurum ve kuruluşa bağlı olmadan çalışmalarını sürdürmektedir. Araştırma, Eğitim ve Danışmanlık alanlarında üstün hizmet anlayışından ödün vermeyen ORC, Kalitatif ve Kantitatif çalışmaları ile hizmet vermektedir.

Akşener’in resti seçmene nasıl yansıyacak? ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet Pösteki’den ilk değerlendirme

ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet Pösteki, Twitter hesabından yaptığı bir dizi paylaşımla konu üzerine değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Meral Akşener’in vatandaşların talebi dogrultusunda sergilediği tavır sonrası, muhalefet bloğunda yaşanan bu ayrılığın, oy dengelerini doğrudan etkileyeceğini öngörmekteyiz.

Farklı araştırma kuruluşlarının bu süreçte defalarca kez gerçekleştirdiği kamuoyu yoklamalarında, “Cumhurbaşkanı adayı olarak kimi görmek istersiniz?” sorusuna açık ara ilk tercih “Mansur Yavaş” ve “Ekrem İmamoğlu” isimleri belirtilmektedir.

Bugünün siyaseti, ülkenin içinde bulunduğu koşullardan dolayı koltuk üzerine değil, siyaset üstü bir irade göstererek, halkın talebi üzerine planlanmak zorundadır.”

You cannot copy content of this page