İsmet Özçelik kimdir? İsmet Özçelik kaç yaşında? İsmet Özçelik nereli?

13.02.2023
İsmet Özçelik kimdir? İsmet Özçelik kaç yaşında? İsmet Özçelik nereli?

İsmet Özçelik kimdir? İsmet Özçelik kaç yaşında? İsmet Özçelik nereli?

İsmet Özcelik kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, mesleği nedir, kaç yaşındadır soruları son dönemlerde ünlü ismi izleyenler tarafından merakla soruluyor. İşte İsmet Özçelik biyografisi veya özgeçmişi:

İsmet Özcelik kimdir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedir, ne iş yapıyor, nerelidir? İşte İsmet Özçelik biyografisi veya özgeçmişi:

İsmet Özçelik son dönemlerde çıktığı televizyon kanallarında yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken isimlerden biridir.

İsmet Özçelik gazeteci va yazardır.

Aynı zamanda eski bakan danışmanıdır. Bakan danışmanlığı yaptığı dönem için, “memurluk” diyerek hoşnut olmadığnı söylüyor.

Şu anda Aydınlık Gazetesi’nde yazıyor, Doğu Perinçek cephesinde yer alıyor.

Aydınlık Gazetesi’nin Ankara temsilcisi görevini yürütüyor.

İsmet Özçelik, kendi anlatımına göre gazetecilik hayatına 1978’de gazeteciliğe başladı.

1980’de ara verdi 12 Eylül darbesinden sonra.

Özçelik ara vermesinin nedenini ise, “O günlerde gazetecilik yapmak zordu, darbeden sonra neyin ne olacağını tahmin edemiyorduk. Turgut Özal o zamanlar yeni yönetimin başbakan yardımcısıydı. Özal tatile gelmişti Antalya Side’ye, orada onunla bir röportaj yapmıştık. Onun haberini yazdırmam bile sorun olmuştu. Eskiden cep telefonlarıyla ses kaydı almak veya yazıp hemen göndermek diye bir şey yoktu. Haberi hazırlarsınız, postaneye gidersiniz basın ödemeli yazdırırsınız, onlar sizi bağlar oradan haberi okursunuz. Bürodan birisi de sizin okuduğunuz haberleri daktilo eder. Eskiden gazetecilik böyleydi” demişti.

Özçelik, bir dönem Dış Ticaret Müsteşarlığında da çalıştı.

Aynı zamanda Aydınlık Partisi üyesi ve yöneticisi olan İsmet Özçleki, gazetecilik ile siyaseti karıştırmadığını söylüyor.

Gazetecilikteki temel ilkelerinin ise ülkenin baş düşmanına karşı mücadele etmek olarak ifade ediyor.

Özçelik’e göre ülkenin bir numaralı düşmanı ABD’dir ve ona karşı mücadele etmek gerekiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı da körü körüne bir muhalefet yapılmasına karşı olduklarını söylüyor.

You cannot copy content of this page