Bjk Atıf kimdir? Atıf Keçeci kimdir? Atıf Keçeci ne iş yapar?BJK ATIF TikTok?

04.02.2023
Bjk Atıf kimdir? Atıf Keçeci kimdir? Atıf Keçeci ne iş yapar?BJK ATIF TikTok?

Bjk Atıf kimdir? BJK ATIF TikTok? Atıf Keçeci kimdir?

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Atıf Keçeci, Fikret Orman döneminde siyah beyazlı kulübün divan kurulunda görevlendirildi. Eleştirel kimliği ile tanınan Atıf Keçeci, geçtiğimiz aylarda Futbol Arena’ya verdiği röportajda flaş ifadeler kullanmıştı.

BJK Atıf TikTok kimdir?

“Atıf Abi”: Atıf Harmanda

Miraç Orbay’ın “Winpoot’un kurucusu Atıf BJK” diye bahsettiği kişi de “bjk1903atif” kullanıcı adıyla TikTok’un aktif bir kullanıcısı olan Atıf Harmanda. Atıf Harmanda TikTok hesabından Winpoot içerikli “çok yakında” vurgulu paylaşımlar yapıyor.

Kendisinden “TikTok şeyhi” diye bahsedilen Menzil cemaati mensubu Miraç Orbay’ın cuma namazını Ayasofya’da kılmak için Atatürk Havalimanı’na özel jetle indiği videosu sosyal medyada kısa sürede popüler oldu.

Adana’da müteahhitlik yapan Miraç Orbay, sosyal medyada çok tartışılan ve haberlere konu olan videosunda jet seyahati hakkında şu bilgileri veriyordu:

“Şu an Winpoot’un özel jetindeyiz. Atıf Abi… Kendisini özlediğimi söyledim. ‘Hocam ben de seni özledim. Özel jetimi gönderiyorum. Seni aldırıyorum’ (dedi).”

Alan elin de veren elin de TikTok’tan yayımlandığı yardımlar

Miraç Orbay, kendisini “Yetimlerin hizmetkârı Miraç Orbay Hoca” diye tanıtıyor. Orbay TikTok’un aktif bir kullanıcısı ve hesabındaki paylaşımlarının çok büyük bölümü yardım dağıtma videolarından oluşuyor. Bu videolarda Orbay, ihtiyaç sahibi olduğunu söylediği birçok ailenin evinde para dağıtırken görünüyor. Görüntülerde Orbay, aileye teslim edilecek miktarı söylüyor ve yine kamera ile yardım edilecek ailenin yanında parayı sayarak teslim ediyor.

Videoların çoğunda ihtiyaç sahiplerine yardım için para gönderen kişilerin adlarını da söyleyen Miraç Orbay, yardım edilenlere de o kişilere dua etmesini söylüyor.

Videolardan birinde evinden çekim yaptığı bir ailenin çocuklarının bedensel engeli izleyicilere gösteriliyor.

You cannot copy content of this page