Feyza Sevil Güngör kimdir? Babası? Sevgilisi? Feyza Sevil Güngör estetiksiz hali?

02.02.2023
Feyza Sevil Güngör kimdir? Babası? Sevgilisi? Feyza Sevil Güngör estetiksiz hali?

Feyza Sevil Güngör kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi? Feyza Sevil Güngör estetiksiz hali?

Feyza Sevil Güngör, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Güngör, ilk kez 2019 yılında rol alan Savaşçı dizisinden sonra Çember, Kuruluş: Osman, Aldatmak gibi çeşitli dizilerde yer aldı. Ünlü oyuncu şimdilerde Aldatmak dizisinde Oylum karakterine hayat vermektedir.

Feyza Sevil Güngör 25 yaşında ve 1.78 boyundadır. Burcu ikizler, kilosu 61, doğum tarihi ise tam olarak 30 Mayıs 1997’dir.

Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @feyzasevilgungor ‘dur. Günümüz itibariyle takipçi sayısı ise 50.8bin civarındadır. Act Plus TM & Casting bünyesinde oyunculuk çalışmalarına devam etmekte.

Ankara doğumlu Feyza Sevil Güngör, 30 Mayıs 1997 yılında dünyaya geldi. Güzel oyuncu, lisans eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamladı. Dialog Anlatım İletişim’de profesyonel oyunculuk eğitimi alan Güngör, aynı zamanda dublaj eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise Savaşçı isimli dizi ile yaşamıştır.

Başarılı projelerde yer alan Feyza Sevil Güngör ‘Savaşçı’ dizisinde Ayça karakterine hayat vererek, dikkatleri üzerine çekti.

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol alan oyuncu, Hera karakterine hayat vermiştir.

You cannot copy content of this page