Yalı Çapkını Serdar kimdir? Yalı Çapkını Serdar Gerçek ismi? Yalı Çapkını Serter kimdir?

27.01.2023

Yalı Çapkını Serdar kimdir? Yalı Çapkını Serdar Gerçek ismi? Yalı Çapkını Serter kimdir?

Yalı Çapkını dizisinde Serter’e Tufan Gökpınar hayat veriyor.

Tufan Gökpınar katıldığı programlar ve yer aldığı dizilerle dikkat çekti.

Tufan Gökpınar kimdir?

Yalı Çapkını dizisinde rol olan Tufan Gökpınar Bir Küçük Gün Işığı ve Rabia: Sonu Buysa projelerinde yer aldı. Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında geçen sene ikinci olan Tufan Gökpınar, başvuruları hala devam eden adaylara önerilerde bulundu, mesleğin zor ve zevkli yanlarını anlattı.

Model olmaya 2016 yılında karar verdiğini, böyle bir sıralamayı tahmin edemediğini belirten Gökpınar, “İlk kez podyuma çıktığımda sanki yer çekimi yok oldu.

Nasıl yürüdüğümü bile hatırlamıyorum, bayağı heyecanlıydı” ifadesini kullandı.

Serdar Pelo’nun şimdilik arkadaşı olsa da ileri de sevgilisi olacağı kesin gibi.
Yalı Çapkını dizisi 30 Aralık son bölümünde Ferit ve Seyran yılbaşı alışverişine gitti. Yılbaşı alışverişi yaptıkları mağaza da Pelin ve arkadaşı Serdar’da alışveriş yapıyordu.

Ferit Pelo’nun yanında birini görünce dayanamadı. Selam vermek için yanlarına gitse de Pelin’le yalnız konuşmak istedi. Ferit yalnız konuşurken Pelo’ya yanındakinin sevgilisi olup olmadığını sordu. Pelin sevgilim değil dese de inanmadı. Sevgili olursan başkasından duyarsam kötü olur dedi.

Ferit’in duygularını anlamak zor. Sabahleyin Seyran’la aynı yatakta uyanıyor. Pelin’i görünce başkasıyla sevgili olamazsın diyor. Ferit’in bu duygu durumu ne olacak bilmiyoruz. Ancak Ferit’in tam Seyran’ı seviyor diye düşünürken böyle ters köşe yapması seyirciyi de şaşırtıyor.

Pelo’nun arkadaşı olarak gördüğümüz Serdar yakın zamanda sevgilisi olarak karşımıza çıkar. Yalı Çapkını dizisinde Serdar ve Ferit’in kavga dolu sahnelerini yakında izleriz. Ferit Pelo’nun başkasıyla sevgili olmasını istemiyor.

You cannot copy content of this page