Selviye Hürriyet kimdir, nerelidir? Selviye inci kimdir? Biyografisi

26.01.2023

Selviye Hürriyet kimdir, nerelidir? (Biyografisi)

Selviye İnci kendi ağzından biyografisini şöyle anlatmıştı: “14 Ocak 1983’te doğdum. Ben İstanbul doğumluyum annem babam orada doğmuşlar.

1955 yılında binlerce insan gibi aynı sebepten Türkiye’ye göçüyorlar Tetovalı bir adamla Kosovalı kadının kızıyım. Üç kardeşiz en büyüklerimiz ablam o benden 6 yaş büyük ondan sonra bir tane abim var ağabeyimle de aramda 4 yaş var.”

“Yaşadığım kültürün mizahını yaptığım için her ne kadar 40 yaş üstü bir kadın olduğumuz zannedilse de de 37 yaşındayım.”

“Ben ortaokuldan mezun olduğumda ablam evlenmişti hemen o sene daha bitmeden abim askere gitti. Aynı dönem babam emekli oldu o zamanlar süper emeklilik vardı 40 yaşındaydı babam emekli olduğunda. Abim de askere gidince maddi imkansızlıklardan dolayı eğitimime devam edemedim.

Aileme yüklenmek istemedim çünkü gitmek istediğim lise için yol parası ve geri kalan masraflar sıkıntıydı bende diretmedim. Durumlar biraz düzelmeye başlayınca dışarıdan modelist ve stilistlik eğitimi aldım çok fazla ilgim vardı bu konuya . Ama yine maddi imkansızlıklardan dolayı bıraktım. Aileme destek olmaya çalıştım.

Aslında evlendikten sonra kendime eğitim konusunda daha fazla faydam dokundu. Evet genç evlenmiştim erken anne olmuştum ama ben hiç bırakmadım iki yıl kadar özel bir yerde satış ve pazarlama eğitimi aldım. Kişisel gelişim kitapları çok hoşuma gittiği için eğitimlerine katıldım. Bilal küçük oğlum 2.5 yaşındayken açıktan liseyi bitirmek için başvurdum. Sınava katılacağım günün gecesi Bilal rahatsızlanınca sınavı da kaçırdım. Hep aileme öncelik tanıdım.

Selviye İnci’nin neden boşandığına dair açık kaynaklarda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

You cannot copy content of this page