Rodi Kayım kimdir? Nerelidir? Vikipedi? Eşi neden öldü? Rodi Kayım ermeni mi?

20.01.2023
Rodi Kayım kimdir? Nerelidir? Vikipedi? Eşi neden öldü? Rodi Kayım ermeni mi?

Web sitemizde Rodi Kayım kimdir? Nerelidir? Vikipedi? Eşi neden öldü? Rodi Kayım ermeni mi? gibi sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin içina araştırdık.

Rodi Kayım kimdir? Nerelidir? Vikipedi? Eşi neden öldü?

Gayrimenkul uzmanıdır.

Rodi Kayım, 17 Temmuz 1977’de dünyaya geldi.

Genç yaşta adım attığı emlak sektöründe 20 yıldır profesyonel olarak hizmet veriyor. İstanbul’un gelişen ilçesi Beylikdüzü’nde kurumsal kiracılı gayrimenkul satışında önemli projelere imza attı.

@rodikayim kullanıcı adı ile instagramda bulunmaktadır.

Konut uzmanı Rodi Kayım yorumları ile dikkat çekmektedir.

Örneğin en son yorumunda şunları söylemiştir.

son dönemlerde yatırım amaçlı konut satın almaktan çok oturmak için konut alanların sayısının fazla oluşu ikinci el konut satışlarını artırdı.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) her ay yayınladığı konut satış istatistiklerinde bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 2.5’lik bir azalma görülse de özellikle son 4 ayda konut satışlarındaki artışlar oldukça dikkat çekiyor.

Posta’da yer alan habere göre, kamu bankalarının konut kredilerine uyguladığı faiz oranlarını indirmesi konut sektörünü ciddi oranda rahatlatırken, faiz oranlarının böyle sürmesi sene sonuna kadar emlak piyasasını daha da rahatlatacak gibi görünüyor.

Kendi web sitesinde aşağıdaki açıklama yer alır hakkımızda kısmında;

Rodi Yatırım

Rodi Investment olarak İstanbul’da gayrimenkul sektöründe şeffaf çalışma vizyonu ve 25 yıllık tecrübe sunuyoruz. Gayrimenkul sektörüne, kiralama yönetimine, hukuk hizmetlerine, Türkiye Turizmine ve İstanbul Turizmine hizmet vermek önceliklerimiz arasındadır. Hukuki hizmetlerimiz ve uzman satış ekibimiz ile özellikle İstanbul’da satılık daireler ile sizi hayalinizdeki yaşama yönlendiriyoruz. Kısa vadede size yüksek getiri sağlayan yatırım stratejileri planlıyoruz. Tüm Yatırım Yoluyla Türk Vatandaşlığı sürecini şeffaf bir şekilde yönetiyoruz. Ekibimiz Türk Vatandaşlığınızı kolayca almanız için çalışıyor! İstanbul’daki en iyi avukatlara sahibiz, böylece Tapu Tapu’nuzu sorunsuz bir şekilde alacaksınız, ardından Türk vatandaşlığı almanıza yardımcı olacağız.

You cannot copy content of this page