Mehmet Kırık kim? Mehmet Kırık oğulları kimdir? Kırık Meheme kimdir, gerçek adı ne, neden delirdi

16.01.2023
Mehmet Kırık kim? Mehmet Kırık oğulları kimdir? Kırık Meheme kimdir, gerçek adı ne, neden delirdi

1963 yılında Diyarbakır’da doğdu. Bağlar Fatih İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Diyarbakır Lisesi ve İşletme Fakültesini bitirdi. 1983’te Lice Yatılı Bölge Okulu’nda göreve başladı. 20 yıla yakın Milli Eğitim Müdürlüğü Atama Şubesi’nde görev yaptı.7 yıl önce emekli oldu. Alkol kullanıyordu. Diyarbakır‘da halk arasında (Kırık Mıheme) olarak bilinen ve 7’den 70’e herkesin tanıdığı emekli Milli Eğitim şefi Mehmet Kırık yaşamını yitirdi. Diyarbakır‘ın efsane öğretmenlerinden Mehmet Kırık‘tan kötü haber geldi. Yaklaşık 13 yıl önce rahatsızlanan Kırık, akli dengesini kaybetti.

Mehmet Kırık kim? Mehmet Kırık oğulları kimdir? Kırık Meheme kimdir, gerçek adı ne, neden delirdi

Bu dünyanın ağır yükünü çekip delirmektense, varsın deli olup bu dünyayı tiye almak belki kendisi için daha doğruydu. Yaşadıklarına çoğu insan kader dese de, onun da bu dünyaya bırakmak istediği bir mesajı vardı. Ne var ki zaten bu dünyaya kırık bir insan olarak gelmemişti. Eğitimciydi. Bir öğretmendi. Nice nesiller yetirttirip, yoksulluğun ve cehaletin çürümüş yüzünü ters düz eden kendine özgü bir mizacı vardı. Bahsettiğimiz hayat Diyarbakırlı Kırık Meheme’nin yaşamından başkası değil. İşte Diyarbakır’da tüm çevrelerce tanınan Kırık Meheme hikayesi.

Kırık Mehmet hoca kimdir? Kırık Meheme hikayesi!

Tıpkı şairin dediği gibi. An geldi ve Kırık Mehmet öldü. Kırık Meheme cenazesi koca bir kalabalığı beklemiyordu belki ama ona yürekten bağlanan kalpler izlediği vidoların altına yazdı son veda kelimelerini. Kırık Meheme cenaze merasimi onu tüm sevenlerini adeta yasa boğdu. Kırık Meheme ailesi kadar onu sevenleri de bu ölümden etkilendi.

Diyarbakırlı Mehmet hoca kimdir?

Kırık Meheme kim? Kırık Meheme biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle. Yaşadığı seneler kadar Kırık Meheme ölümü de herkesi bi hayli fazla üzdü. Bu bölümümüzde Kırık Meheme eski hali, Kırık Meheme geçmişi,  Kırık Meheme gençliği ve Kırık Meheme yaşamı ile ilgili bilgiler sunacağız.

Diyarbakır sokaklarında videolara alınan Diyarbakırlı Kırık Meheme çoğu zaman çeşitli vatandaşların aykırı sorularını youtube üzerinden keyifli bir biçimde yanıtlayan bir kişilikti. Diyarbakır etrafında halk içinde (kırık meheme) lakabı ile bilinen Mehmet Kırık hayata erken veda eden isimler içinde yerini aldı. Diyarbakır sokaklarında 7’den 70’e herkesin sevdiği Kırık meheme bir gece evine gitmedi. Akrabaları onu aramaya başladı. Geceyi bir parkta geçirdiği elde edilen Kırık meheme kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği bilgisine ulaşıldı. Kırık Mehme Fizik öğretmenliği yapmış ve Milli Eğitim Şube Müdürlüğünde görev almıştı.

Kırık Meheme yaşamını yitirdi! Kırık Meheme kaç yaşında ve neden öldü?

Diyarbakırlı Kırık Meheme, hemen hemen 10 yıl önce rahatsızlanan Kırık meheme, ruh sağlığıni kaybetmişti. 13 Eylül 2018 senesinde da kalp krizi sonucu yaşamını yitirmiştir. Kırık Meheme’nin yaşamı ibretlerle doludur. Diyarbakırlı Kırık Meheme hikayesi anlattığı ve kelimelerine eklediği birden fazla söylem aslında topluma birer mesaj niteliği kazandırmaktadır. Kırık olması da deliliğinden değildi. Belki de akıllıca söylemleriydi.

Kırık Meheme videoları ve Kırık Meheme röportajı

Aşağıda Diyarbakırlı Kırık Meheme’nin videolarına varabilirsiniz.

Kırık Meheme nereli? Kırık Meheme mezarı nerede?

Kırık Meheme neden öldü? Niye öldü?

Diyenler ilk etaplarda bu acı habere itimat etmedilerse de sonradan tüm gerçekler ortaya çıkmıştır. Kırık Meheme mezarı Diyarbakır’dadır. Esasen Diyarbakırlıdır.

Diyarbakır Kırık Meheme kimdir? Diyarbakırlı Mehmet kırık kimdir?

Bu dünyanın ağır yükünü çekip delirmektense, varsın deli olup bu dünyayı tiye almak belki kendisi için daha doğruydu. Yaşadıklarına çoğu insan kader dese de, onun da bu dünyaya bırakmak istediği bir mesajı vardı. Ne var ki zaten bu dünyaya kırık bir insan olarak gelmemişti. Eğitimciydi. Bir öğretmendi. Nice nesiller yetirttirip, yoksulluğun ve cehaletin çürümüş yüzünü ters düz eden kendine has bir mizacı vardı. Bahsettiğimiz hayat Diyarbakırlı Kırık Meheme’nin hayatından başkası değil. İşte Diyarbakır’da tüm çevrelerce tanınan Kırık Meheme hikayesi.

Kırık Mehmet hoca kimdir? Kırık Meheme hikayesi!

Tıpkı şairin dediği gibi. An geldi ve Kırık Mehmet öldü. Kırık Meheme cenazesi koca bir kalabalığı beklemiyordu belki ama ona yürekten bağlanan kalpler izlediği vidoların altına yazdı son veda sözlerini. Kırık Meheme cenaze töreni onu tüm sevenlerini adeta yasa boğdu. Kırık Meheme ailesi kadar onu sevenleri de bu ölümden etkilendi.

Diyarbakırlı Mehmet hoca kimdir?

Kırık Meheme kim? Kırık Meheme biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle. Yaşadığı yıllar kadar Kırık Meheme ölümü de herkesi fazlasıyla üzdü. Bu bölümümüzde Kırık Meheme eski hali, Kırık Meheme geçmişi, Kırık Meheme gençliği ve Kırık Meheme hayatı hakkında bilgiler paylaşacağız.

Diyarbakır sokaklarında videolara alınan Diyarbakırlı Kırık Meheme çoğu zaman çeşitli vatandaşların aykırı sorularını youtube üzerinden eğlenceli bir şekilde yanıtlayan bir kişilikti. Diyarbakır çevresinde halk arasında (kırık meheme) lakabı ile bilinen Mehmet Kırık hayata erken veda eden isimler arasında yerini aldı. Diyarbakır sokaklarında 7’den 70’e herkesin sevdiği Kırık meheme bir gece evine gitmedi. Akrabaları onu aramaya başladı. Geceyi bir parkta geçirdiği kaydedilen Kırık meheme kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Kırık Mehme Fizik öğretmenliği yapmış ve Milli Eğitim Şube Müdürlüğünde görev almıştı.

Kıkırık Meheme hayatını kaybetti! Kırık Meheme kaç yaşında ve neden öldü?

Diyarbakırlı Kırık Meheme, yaklaşık 10 yıl önce rahatsızlanan Kırık meheme, akli dengesini kaybetmişti. 13 Eylül 2018 yılında da kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Kırık Meheme’nin hayatı ibretlerle doludur. Diyarbakırlı Kırık Meheme hikayesi anlattığı ve dile getirdiği pek çok söylem aslında topluma birer mesaj niteliği kazandırmaktadır. Kırık olması da deliliğinden değildi. Belki de akıllıca söylemleriydi.
Kırık Meheme videoları ve Kırık Meheme röportajı

Kırık Meheme nereli? Kırık Meheme mezarı nerede?

Kırık Meheme neden öldü? Niye öldü? Diyenler ilk etaplarda bu acı habere itimat etmedilerse de sonradan tüm gerçekler ortaya çıkmıştır. Kırık Meheme mezarı Diyarbakır’dadır. Aslen Diyarbakırlıdır.

You cannot copy content of this page