Mersin Taşucu Öğretmenevi Yorumları, Fiyatları, Lütfi Elvan Öğretmenevi Rezervasyon

06.01.2023
Mersin Taşucu Öğretmenevi Yorumları, Fiyatları, Lütfi Elvan Öğretmenevi Rezervasyon

Mersin Taşucu Öğretmenevi Yorumları, Fiyatları, Lütfi Elvan Öğretmenevi Yorumları

Taşucu Öğretmenevi yemek listesi yorumları, Silifke Lütfi Elvan Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü yorumları, yemek fiyatları

14/07/2018 Tarihi ile açılmış olan Silifke Lütfi Elvan öğretmenevi Taşucu, Atatürk Blv no:55, 33900 Silifke/Mersin adresinde bulunmaktadır.

Ulaşımı çok kolay olan bu öğretmen evine Anamura giderken uğrayabilir, deniz manzaralı lokantasında güzel yemekler yiyebilirsiniz.

Öğretmenevinden bahsetmeden önce lokantasından bahsedelim, özel firmaya ait gibi görünen fakat tamamen öğretmenevine ait olan mekan çok güzel ve yemekleri muhteşem. Buna ek olarak dışarı fiyatlarına göre gayet uygundur. Bazı fiyatları aşağıda bulabilirsiniz.

https://tasucualacart.menuye.com/ güncel yemek fiyatları bu adrestedir.

Öncelikle rezervasyon için 03247414466 numarasını arayabilirsiniz veya https://silifkelutfielvanogretmenevi.com.tr/rezervasyon web sitesinden 1 ay öncesinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Odalari gayet kullanışlı olan bu otelde Öğretmen iseniz günlüğü 2 kişi için 750 TL’DEN kalabilirsiniz. Sivil iseniz 2 kişi için 850 TL civarında bir fiyat vardır ve kahvaltı bu fiyata dahildir.

Tek kamu öğretmen fiyatı temmuz için 375 fakat Ağustos ayında fiyatın artacağı söylenmektedir.

Öğlen ve akşam yemeği için dışarıya çıkmanıza gerek yok, hemen denizin üzerinde bulunan lokantasında 4 TL gibi bir fiyata çay içebilirsiniz.

Bir kaç fotoğrafa aşağıdan ulaşabilirsiniz. Havuzu hemen denize nazır olan bu mekanın havuzunu kullanım bone ile oluyor bu da havuzun gayet temiz olmasına büyük katkı sağlıyor.

Hemen denize inen merdivenleri ve denizin üzerinde bulunan iskelesi ile denizin tadına varacağınız güzel bu mekanda garsonların ve çalışanların güler yüzleri de sizi mutlu edecektir.

You cannot copy content of this page