Edgar Şar Nereli? Edgar Şar Kökeni? Edgar Şar Türk Mü? Yahudi mi? Ermeni mi? Edgar Şar babası kimdir?

26.12.2022

Edgar Şar Nereli? Edgar Şar Kimdir Nerelidir? Edgar Şar Türk Mü? Edgar Şar Nereli? Edgar Şar Kökeni? Edgar Şar Türk Mü? Yahudi mi? Ermeni mi? Edgar Şar babası kimdir?

Web sitemizde Edgar Şar Nereli? Edgar Şar Kimdir Nerelidir? Edgar Şar Türk Mü? Edgar Şar Nereli? Edgar Şar Kökeni? Edgar Şar Türk Mü? Yahudi mi? Ermeni mi? Edgar Şar babası kimdir? gibi sorulara yanıtlar aranmakta sorular sorulmaktadır. Bizlerde sizin için araştırdık.

2013 yılında Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü dereceyle bitirip, lisans derecesini almıştır.

Aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde başladığı yüksek lisans öğrenimini, “Laiklik ve Demokrasi İlişkisi: 2000’lerde Türkiye Örneği” başlıklı teziyle tamamlayan Edgar Şar, aynı bölümde doktora öğrenimine devam etmiştir.

Güncel araştırmalarında otoriterleşme süreçleri, popülizm ve demokratik kurumların bu süreçlerdeki rolü üzerine yoğunlaşmaktadır. Akademik ilgi alanları arasında laiklik ve demokrasi kuramları, demokratikleşme, Ortadoğu’da din-devlet-toplum ilişkileri, Türkiye siyaseti ve anayasa hukuku bulunmaktadır.

Medyascope.tv’ye içerik ve yorum desteği sunan Edgar Şar, İstanbul merkezli düşünce kuruluşu İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü’nün (IstanPol) yönetim kurulunda yer almakta.

2013 yılında Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü dereceyle bitirip, lisans derecesini almıştır.

Aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde başladığı yüksek lisans öğrenimini, “Laiklik ve Demokrasi İlişkisi: 2000’lerde Türkiye Örneği” başlıklı teziyle tamamlayan Edgar Şar, aynı bölümde doktora öğrenimine devam etmektedir. Güncel araştırmalarında otoriterleşme süreçleri, popülizm ve demokratik kurumların bu süreçlerdeki rolü üzerine yoğunlaşmaktadır. Akademik ilgi alanları arasında laiklik ve demokrasi kuramları, demokratikleşme, Ortadoğu’da din-devlet-toplum ilişkileri, Türkiye siyaseti ve anayasa hukuku bulunmaktadır.

Medyascope.tv’ye içerik ve yorum desteği sunan Edgar Şar, İstanbul merkezli düşünce kuruluşu İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü’nün (IstanPol) kurucularındandır.

You cannot copy content of this page