Ali Altınbaş kimdir? Kardeşleri? Eşi? Ailesi? Oğlu? Alevi mi? Kaç çocuğu var?

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı ve Üyesidir. Ali Altınbaş, Gaziantep’te fıstık çiftçisi 9 çocuklu Altınbaş ailesinin en büyüğü. 64 yaşındaki iş insanı, kuyum, enerji ve eğitim yatırımlarıyla tanınıyor

25.12.2022

Ali Altınbaş kimdir? Ali Altınbaş Kardeşleri? Ali Altınbaş Eşi? Ali Altınbaş Ailesi? Ali Altınbaş Oğlu? Ali Altınbaş Alevi mi? Ali Altınbaş Kaç çocuğu var?

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı ve Üyesidir. Ali Altınbaş, Gaziantep’te fıstık çiftçisi 9 çocuklu Altınbaş ailesinin en büyüğü. 64 yaşındaki iş insanı, kuyum, enerji ve eğitim yatırımlarıyla tanınıyor. Mükemmele ulaşmak istiyorsan; mükemmel uyumu yakaladığın bir sistem yaratmalısın. Bugün dünya çapında fark yaratan kurumların başında gelen Altınbaş Holding’in temellerini atan Mehmet Altınbaş, 1923 yılında çiftçi bir ailenin çocuğu olarak Gaziantep’te dünyaya geldi.

İmam Altınbaş, 1965 Gaziantep doğumludur. Evli ve 2 çocuk babası olan İmam Altınbaş, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İmam Altınbaş, İMMİB Yönetim Kurulu Başkan Vekili’dir.

Altınbaş aile üyelerinin en büyüğü olan Ali Altınbaş, Holding’in kuruluş süresi boyunca birçok başarılı işe imza atmasının ardından, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu’na Onursal Başkanlık yapmaktadır.

Alnus Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Ali Altınbaş, aynı zamanda Onsa Rafineri, Alpet gibi Altınbaş Holding bünyesindeki şirketlerin Yönetim Kurulu’nda ve Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığı’nda yer almaktadır.

You cannot copy content of this page