Nalanın Babası kimdir? Nalan’ın gerçek babası kim oynuyor? Hayri Camdaki Kız Nalan’ın babası mı? babası gerçekte dayısı mı?

03.11.2022

Nalanin Babasi kimdir? Nalanın Babası kimdir? Nalan’ın gerçek babası kim oynuyor? Hayri Camdaki Kız Nalan’ın babası mı? babası gerçekte dayısı mı? Metin Nalan’ın gerçek babası mı?

Küçük yaşlarda lüks bir hayat yaşayan ve yine zengin bir ailenin oğlu ile evlenen Nalan, sevgilisi Hayri tarafından bir gün zorla psikiyatri kliniğine getirilir.

Başta Hayri ile olan ilişkisi nedeniyle intihar edeceğini söyleyen Nalan, geldiği her seansta hayat hikayesini yavaş yavaş anlatmaya başlar.

Nalan’ın çocukluğunda yaşadığı ağır travmaları vardır ve yaşadığı çocukluk acıları ve korkularını doktoruna anlatmaya başlar.

Nalan’ın anne ve baba dediği kişiler aslında anneannesi ve dedesidir Annesi ortaokul yıllarındayken yanlarına gelen küçük dayısı, annesine tecavüz etmiştir ve Nalan bu ensest ilişkiden dünyaya gelmiştir.

Annesi, Nalan’ın doğumu sırasında hayatını kaybetmiştir. Nalan’a bu nedenle anneanne ve dedesi bakmaya başladı.

Ancak Nalan, bu ensest ilişki nedeniyle sevgisiz büyütülmüştür. Kızının vefat etmesiyle Feride kimseye güvenmeyen ve korumacı biri haline gelmiştir. Nalan ise tüm bunları babası öldüğünde öğrenmiştir.

Yani malesef gerçek hikayede Nalan’ın babası, aslında dayısıdır.

Dizide nasıl yansıtılacağı henüz bilinmiyor.

Ancak dizinin ilk bölümünde Nalan’ın babası olarak bilinen Adil’in Feride’ye “Bırak artık geçmişi. Kızı rahat bırak, iyileş artık” demesi, gerçek hikayenin dizide de yansıtılacağının ipucunu veriyor olabilir.

Son dakika: Camdaki Kız Nalan’ın babası Metin ortaya çıktı! Metin Nalan’ın gerçek babası mı? Feride’nin kardeşi Metin’i kim oynuyor?

Dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlamadır. Kitapta Nalan’ın babası Sema’nın dayısıdır. Fakat dizide henüz bir netlik kazanmadı.

Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Metin, Feride’yi arar. Metin Nalan’ın gerçek babasıdır ve Feride’nin kardeşidir.
Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde; Feride’nin kardeşi telefonla arayarak ”Kızımı görmek istiyorum.” der…

Gülseren Budayıcıoğlu‘nun gerçek hikayeden esinlenerek yazdığı Camdaki Kız romanında da Metin karakteri vardır. Metin sonlara doğru ortaya çıkıyor. Nalan’ı buluyor. Ondan özür diliyor. Ona bazı emanetleri bırakıyor. Bir nevi miras gibi bir şey. Tabi Metin ileri seviye hasta, öldü ölecek.

You cannot copy content of this page