Bumble Türkçe yapma? Bumble nasıl kullanılır? Bumble Türkiye, Bumble nasıl kullanılır?

27.10.2022

Bumble Türkçe yapma? Bumble nasıl kullanılır? Bumble Türkiye, Bumble nasıl kullanılır?

Hali hazırda en popüler flört uygulaması olan Tinder‘a çok benzer bir arayüze sahip olan Bumble, sizlere uygulama içerisinde öneriler sunar. Sağ kaydırmak onaylamak ve sola kaydırmak reddetmek anlamına gelir. Eğer iki kullanıcı birbirini sağa kaydırırsa konuşma başlar.

Bumble, kadınların uğradığı hakaretlere ve tacizlere son vermeyi hedefleyen, kadın odaklı bir ilişki uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda sektör birincisi Tinder’ın rakibi olmayı başardı ve feminist veya daha nazik Tinder olarak anılıyor.

Bumble ile bayanlar konuşmayı başlatır. Tinder’ın arayüzü gibi, kullanıcılar da eşleşme önerileri alacak. Sağa kaydırmak, kullanıcının maçı beğendiğini, sola kaydırmak ise ilgisini çekmediğini gösterir. Her iki taraf da birbirinin profilini kaydırırsa eşleşme yapılır.

24 saat dolunca beyler bir 24 saat kadar daha uzatabiliyor bu süreyi. Süre dolduğunda kadın mesaj atmadıysa eşleşme otomatik olarak yok oluyor. kadın-kadın veya erkekerkek eşleşme olursa sanırım iki taraf da ilk mesajı atabiliyor bu kural sadece kadın-erkek olan eşleşmeler için.

Android için:

  1. En başta, Bumble uygulamasını açın.
  2. Ardından, profil sekmesini tıklayın.
  3. Profil fotoğrafınızı tıklayın.
  4. Bundan sonra, Profili düzenle düğmesine basın.
  5. Konuştuğum Diller alanına dokunun.
  6. Dillerinizi seçin.
  7. Başarıyla! Artık dillerinizi Bumble üzerinde nasıl değiştireceğinizi biliyorsunuz.

You cannot copy content of this page