Cem Kızılaslan kimdir? Nerelidir? Cem Kızılaslan kaç yaşında?

26.10.2022
Cem Kızılaslan kimdir? Nerelidir? Cem Kızılaslan kaç yaşında?

Cem Kızılaslan kimdir? Nerelidir? Cem Kızılaslan kaç yaşında?

Kendisi Kadın Hastalıkları uzmanı doktorudur. Op. Dr. Cem Kızılaslan hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor? Op. Dr. Cem Kızılaslan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır.

Op. Dr.Cem KIZILASLAN, 1981 senesinde doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin aradından GATA Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır.

İhtisasını ise Haydarpaşa GATA Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapmış ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur.

Uzmanlık eğitimi ardından; 2009-2013 senelerı içinde Haydarpaşa GATA Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2013-2016 senelerı içinde Beytepe Askeri Hastanesi’nde, 2014-2016 senelerı içinde Femical Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde, 2016 senesinde ise Liv Hospital’da görev yapmış olan Op. Dr.Cem KIZILASLAN, mesleki çalışmalarına şu anda Apex Cerrahi Tıp Merkezi’nde çalışmalarına devam etmektedir.

Ayrıca kendisi, Türk Jinekoloji ve Obstetri Derneği üyesidir.

Operatör doktor, hasta vücut fonksiyonunu, görünüşünü veya yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla ameliyat yapan tıp uzmanıdır.

Jinekoloji, kadın sağlığı ve hastalıklarını inceleyen bilim dalıdır. Daha çok kadın hastalıkları ve doğum ana bilim dalı ile eğitim verilen tıp fakülterinde obstetrik, yani doğum ve ilgili patolojileri dışarıda tutan ancak bir noktada onkolojiyi de içeren bilim dalıdır.

You cannot copy content of this page