Sebnem Korur Fincanci kimdir? Şebnem Korur Fincancı evli mı?

20.10.2022
Sebnem Korur Fincanci kimdir? Şebnem Korur Fincancı evli mı?

Sebnem Korur Fincanci kimdir? Şebnem Korur Fincancı evli mı?

Şebnem Korur Fincancı, 1959’da İstanbul’da doğmuştur.

İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Adli Tıp Uzmanları Derneği, Türkiye İnsan Hakları Vakfı ve Ceza Hukuku Araştırmaları Derneğinin kurucu üyesidir.

Eğitimini Kadıköy Maarif Koleji ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Türk Tabipleri Birliği, İstanbul Tabip Odası, Türk Patoloji Derneği, Forensic Science Society (İngiltere), Académie Internatıonale de Médecine Légale et de Médecine Sociale, International Academy of Legal Medicine, New York Academy of Sciences, İnsan Hakları Eğitimi On Yılı Ulusal Komitesi Cezaevleri Çalışma Grubu, Association de Droit Penale Internationale, Başbakanlık İnsan Hakları Danışma Kurulu ve benzeri kurumlarda görev yapmıştır.

ŞEBNEM KORUR FİNCANCI NE DEDİ?

Terör örgütü PKK’nın kanalında TSK’yı suçlayan Fincancı şok sözler kullandı. Fincancı, TSK’nın gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarda öldürülen PKK’lı teröristleri işaret etti ve TSK’nın kimyasal silah kullandığını öne sürdü.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bunlar terör örgütünün cinayetlerini masum göstermeye çalışan odaklardır. PKK’nın cinayetlerini övenler, kirli odakların temsilciliğini yaparak TSK’ya saldırıyorlar.” ifadelerini kullandı.

You cannot copy content of this page