Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Nereli? Ali Seçkiner Alıcı evli mi? Eşi kim? Ali Seçkiner Alıcı Alevi mi?

18.10.2022
Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Nereli? Ali Seçkiner Alıcı evli mi? Eşi kim? Ali Seçkiner Alıcı Alevi mi?

Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Ali Seçkiner Alıcı Nereli? Ali Seçkiner Alıcı Kaç yaşında? Ali Seçkiner Alıcı evli mi? Ali Seçkiner Alıcı Eşi kim? Ali Seçkiner Alıcı Alevi mi?

3 Temmuz 1965 yılında Kars’ta doğan Ali Seçkiner Yazıcı, 1985 yılında Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü’nü bitirmiştir. 4 yıl müzik alanında eğitmenlik yapan ünlü oyuncu, 1988 yılında Devlet Çoksesli Korosu’nun üyesi (bas) olmuştur.

Alıcı, 2017 yılına kadar burada kalmıştır. Ali Seçkiner, daha önce yer aldığı dizi ve sinema filmlerinin yanında, Mahmut Fazıl Coşkun’un 75. Venedik Film Festivali’nde yarışan “Anons” filmi ve Çağıl Bocut’un ilk uzun metraj filmi “Sardunya” da başrol oynamıştır.

Ali Seçkiner Alıcı 3 Temmuz 1965 Kars’ta dünyaya geldi. Üniversiteyi Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü’nde bitiren Ali Seçkiner mezun olduktan sonra 1989 yılına kadar müzik öğretmenliği yapmıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi ile Halk Evleri Sanat Atölyelerinde ses eğitmenliği de yapmış olan Ali Seçkiner 2000 yılında Erkoç Torun ve Nedim Yıldız’ın birlikte kurdukları Üç Anadolu adlı toplulukta da yer almıştır.

Halen 1988 yılında kurulan Devlet Çoksesli Korosunda korist-sanatçı olarak görev yapmaktadır.

Kameralar karşısına ilk kez 1993 yılında yayınlanan Ferhunde Hanımlar dizisinde canlandırdığı Eşber karakteri ile geçmiş olan Ali Seçkiner Alıcı şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan Bir Aile Hikayesi dizisinde Şakir karakterine hayat vermektedir.

Ali Seçkiner Alıcı 1.74 metre boyunda 74 kilo ve Yengeç burcudur.

You cannot copy content of this page