Eylül Lize Kandemir kimdir? kaç yaşında? Eylül Lize Kandemir nereli, boyu, yaşı? Eylül Lize Kandemir Helin Kandemir kardeş mi?

16.10.2022
Eylül Lize Kandemir kimdir? kaç yaşında? Eylül Lize Kandemir nereli, boyu, yaşı? Eylül Lize Kandemir Helin Kandemir kardeş mi?

Eylül Lize Kandemir kimdir? Eylül Lize Kandemir kaç yaşında? Eylül Lize Kandemir nereli, Eylül Lize Kandemir boyu, Eylül Lize Kandemir yaşı? Eylül Lize Kandemir Helin Kandemir kardeş mi? Eylül Lize Kandemir instagram adresi?

Reklam ve dizi oyuncusu. 2001, İstanbul doğumlu. Tam adı Eylül Lize Kandemir. Eylül Kandemir, oyunculuğa başladığı 2020 yılında ekranlara gelen, Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz’ın yer aldığı Zemheri dizisi kadrosunda ve Mavi markasının reklamında yer almıştı.

@eylullize kullanıcı adı ile instagramda bulunur ve 29.7 bin takipçisi vardır 16 Ekim 2022 tarihi itibariyle.

Eylül Lize Kandemir, 2001 yılının Aralık ayında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Erbulak Evi Kamera Önü Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi alan Eylül Lize Kandemir, kamera karşısına ilk defa 2020 yılında Zemheri isimli diziyle geçmiştir.

Zemheri dizisinde hayat verdiği Filiz karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncumuz ertesi yıl Elbet Bir Gün dizisi ile anlaşma sağlanmıştır.

Eylül Lize Kandemir, Elbet Bir Gün dizisinde Janset karakterini canlandırmış ve çok beğeni toplamıştır.

2021 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Elbet Bir Gün isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Şebnem Bozoklu, Değer Soysal Alp, Serap Önder, Ecrin Moğultay ve Senan Şenay gibi isimlerde rol almıştır.

2 Haziran 2004 (17 yaşında) İstanbul’da doğan Helin Kandemir ilk profesyonel oyunculuk deneyimini 2013 yılında Ötesiz İnsanlar adlı tv projesinde yapmıştır. Daha önce Doğdun Ev Kaderindir, Hakan Muhafız, İsimsizler gibi yapımlarda yer almıştır.

Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 yılında İstanbul’da doğmuştur. Reklam, Sinema ve dizilerde karşımıza çıkmaktadır. İlk profesyonel olarak oyunculuk deneyimini 2013 yılında Ötesiz İnsanlar ‘da oynayarak yaşamıştır.

Daha sonra Bitmeyen Hikaye, Kollama ve İsimsizler adli dizilerde rol almıştır. Bir çok dizi ve projede yer alan Kandemir, Yörem Sucuk ve Yörem Zeytin reklamlarında da rol almıştır. Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide kendini iyice ispatlamayan genç oyuncu en son Kağıt Ev adlı dizide rol almıştır.

You cannot copy content of this page