Murat Demirbilek kimdir? Nerelidir? Murat Demirbilek kaç yaşında? Murat Demirbilek öldü mü?

13.10.2022
Murat Demirbilek kimdir? Nerelidir? Murat Demirbilek kaç yaşında? Murat Demirbilek öldü mü?

Murat Demirbilek kimdir? Nerelidir? Murat Demirbilek kaç yaşında? Murat Demirbilek öldü mü? Murat Demirbilek Pegasus, Murat Demirbilek inşaat

Açık kaynaklarda yer alan bilgilere göre Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Murat Demirbilek’in cenazesi yarın yani 14 Ekim 2022 günü Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde ikindi namazı ile kalkacak. Küçükyalı (E5üstü) mezarlığına defnedilecek.

Türk sivil havacılık sektöründe görev yapan Murat Demirbilek Havaşta çalışmıştır.

Murat Demirbilek, Çelebi’de de çalıştıktan sonra 2009 yılında Pegasus’a Yer İşletme Direktörü olarak transfer olmuş, burada çalışmıştır.

Pegasus Yer Hizmetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken ayrılık kararı almıştır ve sonrasında yani Temmuz 2022’den itibaren Sunexpress’te Nominated Person olarak görev yapmaktaydı.

Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sultandağı Kaymakamı Murat DEMİRBİLEK ile karıştırılmaktadır, fakat aynı kişi değildirler.

Sultandağı Kaymakamı Murat DEMİRBİLEK Kimdir?

14.04.1985 tarihinde Edirne’de doğdu. Ailesi aslen Yozgat’ın Saraykent ilçesi nufüsuna kayıtlıdır. İlk (1992-1997) ve orta öğretimimi (1997-2000) Edirne’de, Lise eğitimi aynı ilde Edirne Anadolu Lisesi’nde (2000-2004) tamamladı. Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi bölümünden (2005-2009) mezun oldu.

Meslek hayatına 01.04.2010 tarihinde BOTAŞ Genel Müdürlüğünde Uzman Yardımcısı olarak başladı. Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı ve İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığında Uzman olarak görev yaptı.

2019 yılında Eskişehir Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Eskişehir’de İl teftiş stajını, Ankara/Kahramankazan ve Çorum/Alaca ilçelerinde refiklik stajını ifa etti. Eskişehir’in Seyitgazi ve Sarıcakaya, Ankara/Evren ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Evli olup Mehmet Akif adında bir oğlu vardır. İyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

You cannot copy content of this page