Ceyda Gönenç kimdir? Nereli? Ceyda Gönenç kaç yaşında? instagram adresi?

13.10.2022
Ceyda Gönenç kimdir? Nereli? Ceyda Gönenç kaç yaşında? instagram adresi?

Ceyda Gönenç kimdir? Nereli? Ceyda Gönenç kaç yaşında? instagram adresi?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Ceyda Gönenç eş zamanlı olarak Türvak’ta yapım-yönetim eğitimi almış, birincilikle bitirmesi sonucu iş hayatına Kanal D’de başlamıştır.

Devamında Med Yapım’da yapım amiri olarak başladığı kariyerine yapımcı olarak devam etmiştir.

Ceyda Gönenç 43 yaşındadır şuan.

Ceyda hanım henüz 33 yaşında iken ’Adını Feriha Koydum’ dizisinde uygulayıcı yapımcı olarak çalışan Ceyda Gönenç Çağatay Ulusoyla aşk yaşadığı iddalarıyla gündeme gelmişti.

Kanal D’de 2018 yılında Program Direktörlüğü görevine Ceyda Gönenç getirildi. Gönenç, Kanal D’nin iç ve dış stüdyo programlarından sorumlu oldu.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Ceyda Gönenç eş zamanlı olarak Türvak’ta yapım-yönetim eğitimi almış, birincilikle bitirmesi sonucu iş hayatına Kanal D’de başlamıştır. Devamında Med Yapım’da yapım amiri olarak başladığı kariyerine yapımcı olarak devam etmiştir. Adını Feriha Koydum, Şarkı Söylemek Lazım, Belalı Baldız, Bunu Yayında Söyle, Çat Kapı, Hülya Avşar Show, Benim Annem Dans Edemez, 50 Sarışın, Ucunda Bir Milyon Var, Merhaba Hayat gibi yapımlarda imzası bulunmaktadır.

İddialara göre, Adını Feriha Koydum’un dizi yapım ekibinde görev yapan Ceyda Gönenç, Çağatay Ulusoy ile birlikte 1 yıl kadar gözlerden uzakta aşk yaşadı. Çağatay’ın bu ayrılıktan sonra depresyona girdiği bile söylendi.

Aşağıdaki fotoğraf çok üzün süre magazin gündeminde yer aldı.

You cannot copy content of this page